Detall intervenció

Repte 682; PREPARATIUS comentaris i veredicte

Intervenció de: Anna Sant i Ana | 01-05-2018

Calia enllestir

Preparatius per a una marxa. Endreçar roba, estris...i records. Potser aquests no estaven prevists. Aquests s'escolen per la neteja, per les cambres per la vida.

Amb uns mots que ens escalfen, que ens duen per un paisatge de tendresa i solitud, aquest repte juga amb els preparatius per a una anada que no és la prevista. I ens emociona amb una revolta.

M'ha agradat molt. Gràcies per participar-hi



Preparatius

Prenent quelcom, un cafè, un cervesa. Prenent quelcom i xerrant mentre em parles de com vas fer els preparatius per l'aniversari dels teus pares, i em parles de la seva malaltia, i em fas avançar per la teva vida.

Així aquest repte, més que per a ser llegir, per a ser escoltat, mentre ens mirem els somriures i en demanem una altre cervesa, un altre cafè.

Bell en la memòria. Gràcies per participar-hi.




La intermitència (o Dàmocles)

Ens fas avançar pels preparatius per a escriure el repte. Més que descriure'ns els preparatius per a escriure'l, ens fas acompanyar-te per cadascú d'ell. Fins i tot amb els entrebancs, un llibre, la mandra.

I ens recordes la maledicció que tots tenim i patim, l'abandó de nostra musa. I els dubtes, la espasa que separa els mons d'allò íntim que ens obliga a aquest repte, i l'àmbit de calma que ens fa preguntar per a què, si aquest repte batega malalt.

La intermitència del cursor no ajuda.

Repte que ens fa pensar. Ben escrit. Gràcies per participar-hi.




I el guanyador del repte, Intermitència (o Dàmocles) de Deomises.

Gràcies a tots, participants i lectors.
Fins al proper repte.
Abraçada.

Toni Santana


Respostes

  • Agraïda...
    touchyourbottom | 02/05/2018 a les 11:55
    ...pel comentari. Ha estat un plaer, de participar al repte.

    Enhorabona, també, només pel fet de prendre-hi part a edelfa. I doble enhorabona al deo...a veure a veure a veure amb què ens surt de proposta esdrúixola! ;)

    Ens trobem, espero, al següent repte!


    tyb
  • Gràcies pels comentaris...
    deòmises | 02/05/2018 a les 17:54
    ...i pel veredicte favorable. En breu teniu nova proposta, vejam si aconsegueixo les mateixes aportacions, com a mínim...


    d.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.