Detall intervenció

Repte 681: JOCS - Comentaris i veredicte .

Intervenció de: lisboa | 22-04-2018

Ho sabia el vidre . Tanganika.
El joc de l'amor, en aquest cas lèsbic, és el tema de fons d'aquest relat. El tema està amanit amb un ambient de pluja i amb música, molta música. L'ambientació és, crec jo, el punt fort del relat. Molt original que el vidre «miri» el que esta passant, tot i que no és el narrador. Crec que on dius «jugaven a fer curses a la finestra» hauries de dir «per la finestra». Per la resta que puc dir? És molt maco: hivern, pluja, vi, flors, música i sexe. Se'm fa la boca aigua . Gràcies per jugar.

Fem una partida de parxis ? . Edelfa.
És un relat entranyable, familiar. L'acció passa a la casa de la iaia, al poble de Queralbs ( per cert, no acabo d'entendre l´ús que fas de les majúscules ) Descripcions planeres amb un vocabulari fàcil i proper. M'agrada especialment que mencionis refranys catalans. El parxís és el joc familiar per excel·lència, de tota la vida, i aquest tan especial, més encara. Un relat dolç, que es llegeix amb un somriure. Gràcies per jugar.

Ardència (o Intempèrie). Deòmises.
Marca de la casa. Els vells rockers de RC ens coneixem i el teu estil és, com sempre, inconfusible: ben escrit, prosa densa amb vocabulari treballat i un pel barroc ( en aquest cas no tant ). Però el que sí que és barroc, és la història: gens obvia, perversa i enigmàtica, Convida a la re-lectura. La meva interpretació és que el narrador és el mirall, però també podria ser algú que mira des de darrere del mirall. En tot cas, com sempre un bon relat, propi d'un vell jugador. Gràcies per jugar.

Rememorant temps llunyans . Marga .
Ostres Marga, jo no tinc 82 i també he jugat als jocs que descrius! ( el pica paret amb una variació significativa). I també els he jugat fa poc amb la meva filla ! El teu és un text agradable, planer de llegir. Ull amb la primera frase que demana una coma sí o sí . Imagino que és un text autobiogràfic, i si no ho és , ho sembla . Ara potser m'he posat de peus a la galleda, no et conec i no sé si tens 82 o 18 anys , ehem. En tot cas he passat una bona estona llegint-lo i recordant aquells jocs . Gràcies per jugar .

El joc de Senet. Toni Santana.
M'has deixat bocabadat. Un relat històric! He consultat a internet el joc de Senet: és molt interessant! El relat està molt ben escrit, i només puc criticar-li una cosa: que requereix que el lector tingui determinats coneixements, que jo, et confesso, he hagut de refrescar. Cosa que tampoc és dolenta , de fet. El relat, i la ficció històrica en general, pot servir com estimul per aprendre i això és, definitivament, bo. Gràcies per jugar.


Gràcies a tots per participar.

Qui ha guanyat? Mireu, a mi m'agraden molt els jocs col·laboratius, com els criticats jocs de rol, on guanyen tots, si el joc surt divertit i s'assoleixen certs objectius, o ho fa ningú. Per a mi el repte és un joc col·laboratiu. Si es fa bé tothom hi guanya. I en aquest sentit, en el present repte hem guanyat tots.
Dit això, el relataire que farà de jutge pel proper repte és .... :

Toni Santana !

Salut i repte .

I bon Sant Jordi !!!!!


Respostes

  • gràcies per proposar jugar!
    Tanganika | 22/04/2018 a les 21:18
    Jugar ens fa ser infants i, també...adults. Tot s'hi val, si es juga com cal.

    TGNK

    Enhorabona a tots els participants i especialment a Toni Santana.

  • RE: Repte 681: JOCS - Comentaris i veredicte .
    Anna Sant i Ana | 23/04/2018 a les 07:08
    gràcies al jutge pels comentaris (jo també vaig haver de buscar-ne informació)
    gràcies també a tots els participants

    en uns moments penjo el repte nou.

    abraçades
  • RE: Repte 681: JOCS - Comentaris i veredicte .
    edelfa | 23/04/2018 a les 16:30
    Gràcies a tu. M,encanta participar i esperant un nou repte. Feliç sant jordi.
  • Gràcies...
    deòmises | 24/04/2018 a les 20:31
    ...pels comentaris i enhorabona a en Toni pel veredicte favorable!


    d.
  • RE: Repte 681: JOCS - Comentaris i veredicte .
    marga | 26/04/2018 a les 12:21
    Sí, soc de les pioneres de Relats en Català i tinc 82 anys. Encertes en que, però amb diferencies, els vaig escriure pels dos nets l'Àlex i en Marc. La meva memòria va donar per molts més jocs. Adéu- siau. La iaia Rosa.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.