Detall intervenció

Repte 277: Veredicte

Intervenció de: Flanagan | 29-09-2007


Donada la gran participació, puc donar el veredicte (més aviat el comentari, ja que només hi ha hagut un participant) aviat.

Viatge a París, de Titina

Estèticament m'agrada, perquè m'he imaginat un París ideal. La Torre Eiffel, el Sena...No he vist mai tendes de xurrus per allà, però tant de bo n'hi hagin.
Pel que fa a l'ús de les paraules, no està malament, però crec que les podries haver col·locat d'una manera més original, especialment "encolomar", que l'he vist molt forçat. El final m'ha decebut una mica. Que sigui un somni...és molt tòpic per al meu gust.
I una falta d'ortografia a destacar: "em va dir què". El relatiu sense accent.
De totes maneres, m'ha agradat força perquè has descrit París, una ciutat que m'encanta. Un dia espero poder marxar a estudiar allà d'Erasmus, i tant de bo vagi bé!

Especialment t'agraeixo que hagis participat, de debò. Era el meu primer repte, i tot i que no hagi participat gairebé ningú, m'ha fet il·lusió llegir el teu relat.
No he vist el teu nom a la llista d'autors, pel que intueixo que deus ser nova i no has escrit encara res. Si és així i no m'equivoco (que podria ser), et dono la benvinguda!

Gràcies pel relat.

Òbviament, et toca a tu proposar el repte 288!
Bona sort!!


Respostes

  • RE: Repte 277: Veredicte
    ··· Lileta ··· | 29/09/2007 a les 19:39

    Holaa,
    Soc la cosina de la Titina, que ella no té internet a casa, així que et dono les gràcies en nom seu pels comentaris.

    Ja li he comentat que ha de pensar un tema per al retpe següent... li ha fet molta il·lusió, i ja s'hi ha posat. però com ho haurà de fer desde casa meva, no podrà fer-ho fins diumenge o dilluns.

    Personalment, també m'ha semblat el final una mica massa forçat...

    Vagi bé!!
  • Felicitats Titina! i Alexander...
    foster | 29/09/2007 a les 19:40

    M'hagués agradat participar-hi, però he anat súperpillat, aquests dies. Evidentment, i com he repetit en casos similars, la poca participació del rèptil no té mai res a veure amb el tema ni amb qui el proposa. És una qüestió més aviat de rara coincidència de facots diversos i a diversos nivells...

    en fi que no et desanimis..

    I...ehem, diria que la Titina ha de preparar el REPTE 278 i no el 288!

    salut i repte!

    foster
    • Lileta...una pregunta...haha
      foster | 29/09/2007 a les 19:45

      ets tu la de la...afotu de la bio?

      a i benvinguda i felicita la Titina. I que et digui el tema pel mòbil i el penges tu, no? O ens esperem, tant li fa, però el diumenge és un bon dia per escriure...

      petons

      foster
  • Titina i Alexander
    Nubada | 29/09/2007 a les 20:09

    Felicitats, Titina, a veure què ens proposes.

    Em sap greu, Alexander, la poca participació. Vaig començar el relat però em va faltar temps i inspiració, i això que el tema era molt obert i podia donar per molt. Així que endavant i espero que si mai tornes a fer de reptaire els "facots" diversos (foster! suposo que volies dir factors, a veure si estem més per la labor...) et siguin més favorables.
    • Ep que no passa res...
      Flanagan | 29/09/2007 a les 20:15

      No era un comentari sarcàstic ni molt menys. Com ja heu dit, hi han moments bons i d'altres que menys per escriure, jeje.

      Cap problema.

      Bé, començo la universitat dilluns de manera que aprofitaré aquest diumenge tant com pugui.

      Salut, pollastres!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.