Detall intervenció

RE: x a l'Associació de relataires

Intervenció de: aleshores | 22-09-2020

Això vol dir que es disposa o es pot disposar del programari?

Proposaria que al perfil de cada membre d’ RC s’indiqués si es a portador (anual) al possible crowfunding.

Ser membre de RC i de l’Associació seria equivalent?
L’aportació de crowfunding valdria com a cuota d’associat (que no se si existeix)?


Respostes

  • Una resposta que potser no agradi
    AssociacioRelataires | 21/09/2020 a les 13:19
    Hola, estimada Brins, i estimats totes i tots els relataires.

    Les coses no sempre surten com un creu que haurien d'anar, malgrat que es tingui tota la raó del món, per endavant. Seguim en converses amb els mantenidors de la pàgina. El nostre contacte, ara mateix, té nul poder de decisió, cosa que ens complica una mica la comunicació amb ells. Hem arribat a la conclusió que per poder tenir una pàgina com la voldríem nosaltres... haurem de pagar. Una cosa que tots ja sabem i és així de cru.

    Per la nostra part estem posant tot el que és necessari per solucionar el tema dels intrusos, però ens manca temps i coneixements. Tots, o la majoria, ja tenim una edat i no hem après les eines necessàries per gestionar una pàgina.

    Relats en Català és una eina que a certa gent els fa por, no poden intervenir-la si no és posant llenya al foc. La pàgina no estudia comportaments dels seus usuaris, no la pot controlar amb una eina que reconegui les nostres preferències, per oferir-nos productes que ells ens vulguin vendre, sense una gestió que no es vol fer, de les opinions aquí escrites més enllà de la pàgina. Aquesta pàgina no dóna rendiments econòmics a ningú, i no donar diners fa morir els projectes. Ningú vol procurar mantenir la flama de la cultura, si no hi té un guany.

    Família, no hi ha cap censor per fer-nos callar, fora del desànim i la manca d'interès, per part nostra. Però sembla que estem sols.

    Però per acabar, dir-vos, que el desànim nostre és la seva millor eina. Perseverem, que la solució arribarà.


    ARC
  • RE: x a l'Associació de relataires
    Fidel Català | 21/09/2020 a les 13:44
    Molt trist tot.

    Però abans, quan això era un oasi, si et despistaves un dia, havies perdut tres pàgines del fòrum. Ara, si mires la primera intervenció de la pàgina del fòrum, potser fa un mes de la primera.

    Passa el temps, i passem tots nosaltres.

    I la pàgina un dia passarà, però serà RC que deixarà d'existir.

    Un Fidel transparent
  • RE: x a l'Associació de relataires
    Fidel Català | 21/09/2020 a les 13:46
    I per cert... el cabró que a voltes pirateja perfils i fa dir coses als altres i no té els pebrots per donar la cara i posar el seu nom, aquell és qui podria arreglar la pàgina, ell sap com fer-ho.
    Dona la cara i arregla aquest merder, covard!
  • RE: x a l'Associació de relataires
    brins | 21/09/2020 a les 16:05

    En les teves paraules, benvolgut Fidel Català, hi veig un desànim que em sap molt greu, seria una llàstima qe hagués de desaparèixer RC, una pàgina que tantes bones estones ens ha fet passar. Totes les coses tenen un principi i un final, és cert, però aquest final no hauria de ser mai provocat per uns despredadors de la nostra cultura i de la llengua pròpia.

    M'agradaria poder donar-te consells, però no puc perquè no tinc prou coneixements, tan sols puc dir-te que des de l'Associació hauríeu de continuar treballant i que és bo que tots els relataires estiguem informats dels vostres passos en tot moment, per poder ajudar-vos en tot allò que calgui. Proposeu-nos clarament quina és l'ajuda que us podem oferir ara que encara som a temps d'evitar un final dolorós.

    Gràcies per tot el que heu fet fins ara, gràcies pel que esteu fent, i gràcies pel que fareu en un futur.

    Quan a la persona o persones que intenten fer-nos defallir, els proposo que canviïn d'actitud, no tan sols per afavorir la continuïtat d'una pàgina entranyable, sinó també perquè rectificant el seu comportament, aconseguiran una honestedat que desconeixen; una honestedat que serà l'orgull dels seus fills i i dels seus pares.

    Actualment, ningú no pot estar orgullós del seu comportament.


    brins
  • RE: x a l'Associació de relataires
    aleshores | 21/09/2020 a les 17:16
    Quan cobraria Omatech?
    Podria l’associació de Relataires fer un “crowfunding”.
    • una opinió/visió personal
      Endevina'm | 21/09/2020 a les 20:24
      Som els últims de Filipines?

      Bon vespre, família!

      Entenc que Omatech no es plantejarà cobrar-nos res, fora d'allò que ja demana a sota de la pàgina, aquelles aportacions de 5 10 20 o altres imports, per deixar de fer una cosa que no es planteja fer, ja que no li som rendibles. Això és el que entès del missatge d'aquest matí. Crec que està prou clar.

      Si encara no han fet res per solucionar el problema, poc podem esperar que s'hi posin, però... hi ha cap voluntari/a que vulgui fer la tasca sense cobrar diners, per amor a la cultura? SÍ!? Doncs ja es pot posar en contacte amb l'associació. Calen nocions d'informàtica avançades, aviso.

      L'ajut social caldria plantejar-lo molt bé, i et puc dir ara mateix que a l'associació no hi ha prou gent per tirar-ho endavant per ella mateixa. L'associació funciona amb comissions de treball, si algun associat vol tirar endavant una proposta, l'associació li donarà suport en tot allò que pugui, però l'associació, com entitat sense ànims de lucre, no es plantejarà una acció així.
      Sempre es pot traslladar la proposta al correu de l'associació, allí es miren els correu, encara que algú es pensi que no.

      Ep! És la meva visió de les coses i per allò que un pugui saber o entendre, que algunes vegades la comprensió lectora em falla.


      Ferran
  • RE: x a l'Associació de relataires
    aleshores | 22/09/2020 a les 08:30
    Això vol dir que es disposa o es pot disposar del programari?

    Proposaria que al perfil de cada membre d’ RC s’indiqués si es a portador (anual) al possible crowfunding.

    Ser membre de RC i de l’Associació seria equivalent?
    L’aportació de crowfunding valdria com a cuota d’associat (que no se si existeix)?
    • RE: RE: x a l'Associació de relataires
      AssociacioRelataires | 25/09/2020 a les 17:06
      Per formar part de l'associació cal fer una aportació anual, depenent de la teva situació laboral i social del moment.

      Si ets jubilat, ara t'ho diré de memòria, però crec que són 18 euros a l'any.
      I si tu vols col·laborar amb l'associació en el tema de control de la pàgina, per coneixements o com sigui, primer et cal ser associat i haver pagat la quota de l'any. Així que posa't en contacte amb nosaltres per correu.

      T'escoltarem


      ARC
  • RE: x a l'Associació de relataires
    aleshores | 25/09/2020 a les 22:06
    ARC parla pels seus associats i no té per missió representar al conjunt RC.
    Intermèdia amb Omatech però de moment obté pocs resultats.
    Si representés tot RC amb molt de gust, jo personalment, pagaria una cuota. A això em referia. Potser es podria oferir un millor servei que l’actual fent alguns passos (l’ARC) en aquesta direcció o en alguna altra que es pugui imaginar, similar.
    • mala opinió sense fonament
      AssociacioRelataires | 26/09/2020 a les 19:33
      No sé quina és la vostra experiència dins de l'associació de relataires, si mai n'heu tingut alguna, ara mateix no sé qui representa el nom aleshores dins de l'associació, ara o en un passat.
      La nostra intenció (que no missió, no ens plantegem la vida amb missions per no ser ni místics ni militars, sols persones), és la de representar a tots els relataires. La gran majoria d'associats ho són de relataires i alguns encara en actiu.
      Tenim present sempre que aquesta és la nostra pàgina bàsica, d'aquí hem sortit i aquí morirem, el dia que la pàgina peti.
      Volem representar a tota la pàgina, i si sols un 10% dels falsos relataires inscrits fos associat, la pàgina seria nostra fa temps.

      ARC
  • RE: x a l'Associació de relataires
    aleshores | 26/09/2020 a les 21:51
    “mala opinió sense fonament“
    Home!
    Això per què ho dius? Que jo discrepo o tingui dubtes no ha de considerar-se mala fe.

    Per “aleshores” et refereixes a mi? En aquests cas et dic que no estic a cap associació de relataires.

    Per missió entenc encàrrec. Intenció declarada, doncs.

    Crec que no representeu a RC formalment. Jo he sentit a parlar de vosaltres però com a membre d’RC no veig de qui a manera em representeu. A mi ningú no m’ha demanat de votar res o a algú per a cap càrrec.

    A què et refereixes per fals associat? Te a veure amb la meva persona?


  • RE: x a l'Associació de relataires
    AssociacioRelataires | 29/09/2020 a les 11:19
    No volem entrar en polèmiques, però aquesta frase copiada del teu text inicial...

    ARC parla pels seus associats i no té per missió representar al conjunt RC

    La nostra intenció de fa deu anys que promovem diversos concursos com el de Microrelats, que aquest any, si tot va bé com ha d'anar, serà l'onzè concurs, sempre ha estat dinamitzar la pàgina i convèncer als relataires que junts podem fer moltes coses. Potser el nostre missatge no queda prou clar, però després de més de deu anys, que ara vinguis tu i ens diguis que no tenim per missió representar al conjunt...

    Mira, si això és una opinió encertada, pleguem i marxem, no fem cap més concurs, cap altra acció solidària amb la Marató, no fem concurs de rapsodes, de contes infantils, de contes diversos. Tot per no voler dinamitzar la pàgina?, no voler representar a tots els relataires?

    Mira, un altre cop, si vols saber què fem, fes-te associat.
    • RE: RE: x a l'Associació de relataires
      AssociacioRelataires | 29/09/2020 a les 11:25
      I per cloure, que he tancat molt de pressa.

      Si nosaltres abaixem la persiana, que potser ho farem aviat si la cosa no millora, la pàgina durarà quatre dies. Sort que la nostra "missió" no és representar a tots els relataires.

      El cert és que ho fem per amor a l'art, i de coses per amor a l'art es poden fer en molts àmbits, però mira, som relataires i la volem seguir gaudint, aquesta pàgina.

      Hem valorat que potser no vas triar correctament les paraules, però fa temps que et llegim.

      Una associació amb uns quatre o cinc-cents relataires associats, que podríem tenir-los si tots els qui pengen relats s'associessin, ja trobaríem qui ens gestionés la pàgina, el programari està a les nostres mans.
  • RE: x a l'Associació de relataires
    aleshores | 29/09/2020 a les 15:51
    Però qui sou? Presenteu-vos clarament.
    Proposeu alguna cosa i que us votem. Jo us deia de fer un crowfunding. Fins i tot si el crowfunding el fa una associació filantròpica com la vostra, cony!
    Participar en el crowfunding seria una manera de votar. Però us heu de presentar al públic d'aquí. I fer si de cas una selecció entre els que hi són i participen aportant alguns diners i els que no ,...
    Tard o d'hora això petarà. L'altre dia jo estava ja fent la enèsima còpia de seguretat dels meus relats, per si de cas.
    I no costa tant de reconèixer que es té el programari: jo ja us ho he preguntat altres cops.
    Crec que els paraules les he mesurat sempre o com a mínim ho intento sempre. Però per part vostra: què és això de"però fa temps que et seguim", renoi!
    • Hola company relataire
      Galzeran (homefosc) | 29/09/2020 a les 23:41
      Mira, com veig que no us aclariu i tu demanes que es presentin, jo com associat que soc i gaudeixo de la seva tasca, t'envio un enllaç i a veure si trobes prou informació.

      L'associació encara no té el programari, els l'han ofert.

      Aquest és el bloc de l'associació Junta

      M'ha fet tot l'efecte d'estar llegint una conversa de sords. T'ho prometo.
  • RE: x a l'Associació de relataires
    aleshores | 30/09/2020 a les 10:13
    Doncs, endavant.
    A veure si pot haver-hi una transició suau. I si canvia de mans RC, ja veurem com es presenten les coses.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.