Detall intervenció

RE: Us animeu a participar a un concurs?????

Intervenció de: GiselaFV5 | 21-01-2012

Ostres, gràcies per la informació. Jo intentaré participar-hi, doncs!


Respostes

 • Aquí teniu les bases (i més informació a http://lamicrobiblioteca.blogspot.com/)
  Vladimir | 20/01/2012 a les 23:44
  BASES EN CATALÀ:

  La Biblioteca Esteve Paluzie i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Barberà del Vallès convoquen la I edició del Concurs de Microrelats “lamicrobiblioteca”, amb l’objectiu de promoure la creativitat literària i fomentar la difusió del gènere del microrelat.

  1. El concurs es desenvoluparà entre el mes d’octubre de 2011 i el mes de maig de 2012. Cada mes se seleccionarà el millor microrelat de cada categoria que passaran a ser finalistes. Només es pot presentar un microrelat diferent per a cadascuna de les vuit convocatòries mensuals i un per cada categoria (català i castellà). El mateix microrelat no es pot presentar en ambdós idiomes.
  Els participants han de tenir, en el moment de participar en aquest concurs, els 14 anys complerts.

  2. El microrelat ha de ser original i inèdit (és a dir, que no hagi guanyat cap premi ni hagi estat difós en premsa, ràdio o internet i no s’hagi publicat en cap volum ni individual ni col•lectiu), escrit en català o castellà, segons la categoria en la qual es presenti, i que no excedeixi dels 1.200 caràcters amb espais i títol inclosos.

  3. Els microrelats es podran presentar a les següents categories:

  3.1 Categoria general de microrelat escrit en català.

  3.2 Categoria general de microrelat escrit en castellà.

  3.3 Categoria de microrelat local :
  Es considerarà microrelat local l’obra presentada per l’autor o autora amb residència o adreça laboral (s’haurà d’especificar expressament) al municipi de Barberà del Vallès; aquesta categoria es considera compatible amb les altres dues categories del concurs, l’autor o autora local que participi en el concurs en una o dues categories generals participarà automàticament en la categoria de microrelat local, no serà possible ser finalista de dues categories a la vegada (català/castellà, català/local o castellà/local).

  4. Les obres s’han d’enviar per correu electrònic amb l’assumpte “Microconcurs” a lamicrobiblioteca@gmail.com.
  El text, que ha de portar títol, s’ha d’incloure en el cos del missatge (no com un document adjunt) i al final han de constar les dades personals (nom i cognoms, direcció postal, localitat, data de naixement i Document Nacional d’Identitat {DNI, CNI, passaport o similar} o número del carnet d’usuari de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona) i un telèfon de contacte.
  Es podran signar les obres amb pseudònim sempre i quan s’incloguin les dades personals per a coneixement de l’organització del concurs.
  Els microrelats es podran presentar en cada convocatòria mensual des del dia 1 des de les 00.00h fins al dia 29, 30 o 31 (segons el mes) a les 23.59h, en GTM+1.

  També es pot enviar per correu postal a:
  Biblioteca Esteve Paluzie (Concurs Microrelats)
  Plaça Constitució s/n
  08210 Barberà del Vallès (Barcelona).
  Es tindrà en compte la data de recepció de l’obra. No fa falta adjuntar plica.

  I també es pot dipositar, en sobre tancat, a la bústia de suggeriments ubicada a la mateixa Biblioteca (consultar horaris d’obertura al públic).

  5. Tots els textos seleccionats s’editaran en el bloc www.lamicrobiblioteca.com i en un volum col•lectiu, aquest últim coincidint amb l’entrega de premis i la presentació de la següent temporada d’activitats de “lamicrobiblioteca”, el setembre del 2012. Per aquest motiu la Biblioteca es reserva el dret de reproducció i difusió de tots els microrelats enviats, encara que no hagin estat seleccionats, així com els microrelats produïts en el marc dels tallers literaris impartits en la mateixa Biblioteca.

  6. El jurat que seleccionarà els microrelats finalistes de cada convocatòria mensual estarà format pel personal de la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès.
  El veredicte de cada mes es farà públic el segon dijous (no festiu) del mes següent de cada convocatòria mensual en el bloc www.lamicrobiblioteca.com i a la pàgina web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès www.bdv.cat.

  7. El jurat que dictaminarà els guanyadors absoluts de cada categoria entre els microrelats finalistes de cada convocatòria mensual estarà format per l’escriptora Flavia Company i els escriptors Ginés S. Cutillas i Joan Pinyol, a més d’un tècnic de la Biblioteca Esteve Paluzie que actuarà com a secretari del concurs sense veu ni vot.
  El veredicte final es farà públic el dijous 28 de juny de 2012 en el bloc www.lamicrobiblioteca.com i a la pàgina web de l’Ajuntament de Barberà del Vallès www.bdv.cat.
  En tots els casos els autors guanyadors han d’estar disposats a ser entrevistats i donar-se a conèixer públicament.

  8. Els i les finalistes de cada mes i cada categoria optaran a un premi d’un val regal en llibres valorat en 100 euros o, en el cas d’impossibilitat de recollir-lo, un lot de llibres pel mateix import que es farà arribar al domicili del guanyador o guanyadora.

  9. El jurat pot declarar deserta tant la convocatòria mensual com final si considera que cap de les obres presentades tenen suficient qualitat per ésser publicades.

  10. La participació en el concurs suposa la total acceptació d’aquestes bases.

  11. La Biblioteca Esteve Paluzie es reserva la possibilitat de modificar les bases per causes justificades.


 • RE: Us animeu a participar a un concurs?????
  angie | 21/01/2012 a les 15:40
  gràcies!
  miraré de presentar-m'hi...
  angie
 • RE: Us animeu a participar a un concurs?????
  GiselaFV5 | 21/01/2012 a les 18:22
  Ostres, gràcies per la informació. Jo intentaré participar-hi, doncs!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: