Detall intervenció

RE: Un dia especial

Intervenció de: aleshores | 25-09-2017

Tanmateix, no té res de particular que els més desafavorits desconfiïn de tot. El problema és si són instrumentalitzats per la reacció nacionalcatòlica espanyola.


Respostes

  • RE: Un dia especial
    Calderer | 24/09/2017 a les 20:20

    Ara baixaré al carrer amb la meva filla i una escala per posar cartells fora de l'abast d'aquesta gent. Els anava a dir arrencacartells però el que fan (silenciar els que no opinen com ells) té un altre nom: feixisme.

    Aquí,a l barri de la Marina de Barcelona (popularment Zona Franca) no n'hi ha gairebé cap de cartell. I no perquè no em posem sinó perquè els arrencacartells (feixistes) no paren.

    Jo també li vaig recriminar a un que n'arrenques (¿le molesta en algo este cartel?) y el va trencar y el va llençar per terra. La meva dona, que és molt més guerrera que jo, va aprofitar per dir-li guarro i incívic.

    He estat repartit propaganda per a l'ANC i a la majoria de les escales del barri de Sants quan trucava al timbre (porto informació sobre el referendum per llançar a la bústia, de l'Assemblea Nacional) ni em deixaven acabar, la paraula referèndum era suficient perquè m'obrissin la porta. La Zona Franca, però, és territori comanxe.

    Ara mateix si poguéssim votar en condicions (que no ens deixaran) l'èxit de participació seria notable i el triomf del sí aclaparador.

    Aprofito per demanar disculpes als companys del taller de narrativa: aquesta setmana no aconsegueixo escriure res. Prometo el meu text però no sé per quan.

    Lluís
  • RE: Un dia especial
    aleshores | 25/09/2017 a les 08:18
    Tanmateix, no té res de particular que els més desafavorits desconfiïn de tot. El problema és si són instrumentalitzats per la reacció nacionalcatòlica espanyola.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.