Detall intervenció

RE: Tinc ganes de parlar... ho sento...

Intervenció de: cassigall blau | 18-12-2006


Jo crec que artista es aquell que mitjantsant l'art en qualsevol de les seves facetes, expresa el que veritablement sent, amb la llibertat de no estar lligat per cap llei, costum, etc, etc. Simplement ESSENT LLIURE.

Llavors hi ha els de mes o menys exits d'acord amb l'inteligencia de cadascú.

Altra cosa es l'artista que triomfa perque esta portat(lligat) per les mafies.

Sabieu que el mes gran copiador que hi ha hagut es deia Pablo Picasso?

Sabieu que per exemple(i no vull dir noms) Barna esta completament colapsada per un pintor super famòs que sols fot 4 rallotes i no deixa que cap pintor jove que promet l'hi prengui el lloc, amenasant a les galeries que si exposen els cuadres de aquell o d'aquell altre, ell mai mes hi exposarà?

Sabieu que si vols guanyar un Premi important de poesia tens que ser Filoleg i viure dins del mon de la mafieta filologa, sino la tens clara?

Me'n vaig a clapar, món...


Respostes

  • RE: El paper de l'artista a la societat... que tal un petit debat?
    gypsy | 18/12/2006 a les 22:57

    Per a mi l'artista està lligat amb la intel.ligència abstracta del ésser humà.
    Jo crec, que són els que sobreviuen millor doncs tenen un món de fugida de la realitat paral.lel, on es poden refugiar de tot i tothom.

    I l'instint sempre és present, un artista per molt contingut que sigui, es mostra realment com és quan s'expressa. Al contrari del que potser poden fer en les seves vides quotidianes on s'espera quelcom molt específic d'ells i no admeten les variacions en les conductes.

    Crec que un artista és un hedonista, li agrada el plaer de comunicar, de mostrar, d'intentar descobrir bellesa en racons lletjos al primer cop d'ull, d'experimentar, de gaudir amb el seu art particular.

    Vaig a sopar Tempesta.
    Si puc, torno!!

    smuakkss
  • Novament esteríem davant un problema d'etiquetatge
    Jere Soler G | 19/12/2006 a les 08:17

    Per a alguns (Risto Mejide i els que se li assemblen) l'artista és un producte, algú que és capaç de fabricar un element que és freturat per una massa disposada a posar diners per a comprar aquest producte; tant fa com sigui aquest producte. Qualsevol altre producte que no se li assembli, que per bo que sigui no aconsegueixi ser desitjat per una massa, no és fruit d'un artista... de fet la paraula bo ni la contemplen.
    Per a mi l'artista és algú que és capaç de realitzar una obra que exigeix quelcom més que la intel·ligència per a ser compresa. Amb la intel·ligència exclusivament hom és cec, i no entén res de res de res... obviament això no vol dir que la intel·ligència no sigui necessària. L'art és una invocació a alguna cosa que tenim a dins, que costa d'expressar, o que es fàcilíssim d'expressar segons el moment i segons com es miri... algun element que ens comunica amb la natura, amb les persones, i sobretot amb una part de nosaltres mateixos que no tractem sovint i que ens sorpren.
    • El paper de l'artista...
      ginebre | 19/12/2006 a les 10:06

      Donc s vull recordar la definició d'art més bona i englobadora que he llegit mai:
      "L'art o és curatiu o no és art"
      M'agrada perquè engloba totes les arts, també aquelles menys especialitzades (i per això potser més difícils) com l'art de la cuina, la medicina, l'educació.... l'art de viure.
      Aviam, les Arts són la punta de l'iceberg (per tant visible) dels processos interiors de la persona. Així doncs qualsevol activitat es converteix en un art si expressa l'esforç d'excelència de la persona que la practica.
      Moltes activitats no reconegudes com a artístiques en realitat ho són (per exemple, l'acrobàcia, la cuina, l'esport, l'harmonia familiar... La Pau!! Es un art mooolt difícil, un art col.lectiu!!!,
      l'art de comunicar, d'escoltar.....)
      Si segueixo per aquest camí, la conclusió és que l'art és manejar amb destresa unes eines qualsevols (L'espasa, la lletra, el fogò, la veu, la pilota....) per tal de millorar, de curar, d'avançar... bla bla bla bla bla, ai ai!, fins i tot per tal d'embellir,
      L'art de "discursejar"...

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.