Detall intervenció

RE: Si la G és de gypsy

Intervenció de: jaumesb | 21-01-2010


t'acompanyo en el sentiment

i bé, de tot hi ha a la vinya del senyor

aquesta natural diversitat ens fa gaudir encara més de les bones vinyes

avui ha sortit el sol
aprofita'l

en ell hi ha tota la vida que t'ha donat qui ara està en una altra dimensió

que en ella ens podem tropigar-nos tots


Respostes

 • RE: A tots vosaltres
  Francesc Piñol | 20/01/2010 a les 23:00

  A tota la gent que heu opinat, pres partit, posició, postura, diré unes quantes inicials: G, C.c., J, D,V, f. M, A..Em deixo alguns dels mes bel·ligerants…. Necessiteu més dies?...Que os pasa?, opinar no costa gens, potser?, les coses sempre son més fàcils del que volem que sigui..per desgracia nostre…i tot segueix el seu camì. Per que opineu si no participeu .. he ahì el dilema!!!
  • Amic Piñol...
   Vladimir | 20/01/2010 a les 23:08

   Com que la V. deu anar per mi, et diré que el tema no m'ha inspirat, què vols fer-hi? No vull dir que no fos interessant, de fet era prou intrigant i innovador, però no he tingut cap idea suficientment interessant per seguir-la i acabar escrivint un conte. Mala sort!

   Ara, et diré que em sembla que personalment tinc un cert marge: he participat a 8 dels 12 últims reptes! Potser m'equivoco, però em sembla que dec anar al capdavant pel que fa a participació en aquesta dotzena de reptes (potser seguit de prop -o superat?- per darkman).

   Molt bona nit, company!
   Vladmir.
   • A més...
    Vladimir | 20/01/2010 a les 23:15

    ... no veig que opinar sobre el Repte obligui a l'opinador a participar-hi... (i sort en tenim!). El Repte és ben lliure, podem dir el que ens sembla, explica com ens agradaria que funcionés, i llavors participar-hi o no segons el tema, les condicions, etc. Aquesta és la seva gràcia!
    V.
   • Jo sí que he participat...
    mei__ | 20/01/2010 a les 23:20

    mei__ és el nick que utilitze per a penjar relats ambientats en un poble rural imaginari, del qual estic fent a poc a poc una mena de crònica negra basada en fets reals o ficticis. Sóc Dolça Parvati.
   • 9 de 12, t'he guanyat! n+
    Galzeran (homefosc) | 20/01/2010 a les 23:42

    • M'ho temia! n+
     Vladimir | 20/01/2010 a les 23:45

     • Apa... Jo també 8 de 12 (encara que, en aquesta darrera convocatòria, dos contes... Però...
      deòmises | 21/01/2010 a les 00:48

      ...això no vol dir que desqualifiqui els companys de RC, ni als assidus ni als intermitents.

      Si no he participat en Reptes Clàssics (per exemple, el CDI, proposat per Vladimir; el CDV, proposat per mi mateix; el CDVI, proposat per Lluís Dargos; o el CDIX, proposat per bellissima) no és per no vloer participar-hi, sinó per manca de tempsi/o d'inspiració. Crec que això de les muses i de la cronologia no són temes que es puguin controlar. Almenys jo no en sé.

      Dia polèmic, pel que llegeixo en arribar de la feina, no??


      d.
  • Si la G és de gypsy
   gypsy | 21/01/2010 a les 00:17

   dir-te que no hauria de donar-te explicacions per opinar com m'agraden els reptes, a banda de si hi participo o no. Acostumo a participar més ens els de poesia però també he participat en el de prosa i no sempre sota el nom de gypsy.

   Ara no he participat perquè no tinc ganes d'escriure, concretament estic trista per motius personals, el dia 1 de febrer farà un any que es va morir el meu pare i encara l'enyoro. Et sembla prou raó per no necessitar més dies per participar? o és massa ridícula?

   De fet, no sé qui et penses que ets, assenyalant amb el dit a persones que estem a la pàgina d'una manera constructiva i si ja no es pot ni donar opinions sobre el funcionament del web, potser que pleguem d'aquesta dictadura del pensament que ens volen imposar persones poc transigents i democràtiques com tu.

   gypsy
   • RE: Si la G és de gypsy
    Francesc Piñol | 21/01/2010 a les 02:07

    Benvolguda Gypsy, amb tot el cor lamento lo del teu pare , t'entenc i comparteixo perfectament aquesta situació i et faig arribar tota l'energia de que disposo, per tal de que els teus dies estiguin plens de llum novament.

    D'altra banda no assenyalo a ningú, crec que no m'he explicat be. Penso que els reptes independentment de qui els convoca, no deurien de tenir cap tipus de polèmica envers la temàtica, l'extensió o si tenen o no paraules claus. Es participa o no i prou. Hi ha un jutge i aquest valora sota el seu criteri. Es tracta de participar , oi?, i de treure profit i forçar-nos a treballar, com si foren deures escolars, mes o menys. Per tal de veure les nostres limitacions i aconseguir millorar.

    En quant a qui em penso qui soc , està clar: un lliure participant a un repte de Relats en català que també té opinions sobre el funcionament de la pàgina. Dictadura del pensament? poc democràtic? De moment no he faltat a ningú donant la meva opinió, sobre l'opinió d'altres que opinen sobre el tema que ens ocupa. Tan sols he constatat un fet.

    Desitjant no et prenguis això com una qüestió personal.

    Francesc

   • RE: Si la G és de gypsy
    jaumesb | 21/01/2010 a les 14:57

    t'acompanyo en el sentiment

    i bé, de tot hi ha a la vinya del senyor

    aquesta natural diversitat ens fa gaudir encara més de les bones vinyes

    avui ha sortit el sol
    aprofita'l

    en ell hi ha tota la vida que t'ha donat qui ara està en una altra dimensió

    que en ella ens podem tropigar-nos tots
  • La M...
   Maurici | 21/01/2010 a les 08:35

   ... no és de Maurici perquè, en aquest cas, no vaig opinar sobre el tema, si bé molts (o alguns) d'aquí saben què en penso. Ara bé, condicionar l'opinió a la participació em sembla d'una curtedat bastant acusada...

   Maurici 47 (que no és la meva edat, sinó el número de reptes on he participat).

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.

Ajuda'ns amb un donatiu

Ajuda'ns a pagar el manteniment de relatsencatala.cat Qualsevol aportació és més que benvinguda: