Detall intervenció

RE: RE: VEREDICTE DEL REPTE CLÀSSIC347: Al voltant d'una carta...

Intervenció de: Flanagan | 14-09-2008


enhorabona al guanyador, i a tota la resta:)



Respostes

  • 2-Lublin-Barcelona-Novi Sad - Agnieszka 10-09-2008 22:33
    deòmises | 13/09/2008 a les 11:56

    2-Lublin-Barcelona-Novi Sad - Agnieszka 10-09-2008 22:33

    Estimada Vera:

    Tot i trobar-me molt lluny de tu continuo pensant en cada una de les teves paraules.
    Quan en quedar-me sola a Barcelona em vas oferir la teva ajuda i la teva amistat, tu que has patit tant el dolor de la guerra i la misèria, que has assaborit totes les textures de l'amargor, em vaig sentir una mica menys perduda. Totes les converses al arribar el capvespre acompanyades de vi de mala qualitat i tabac continuen gravades al meu cap. Realment si no hagués estat pel que vaig aprendre de tu, per la teva companyia segurament no hauria trobat les forces per tirar endavant aquella nova aventura que vam començar juntes i que ara en la distància cadascuna continua de la millor manera que pot o que sap. M'agrada pensar que tu també tens present en la teva vida les nostres vivències. Sóna estrany des de la perspectiva que dona el pas del temps que una polonesa que per primer cop es queda sola a la ciutat i una Sèrbia recent divorciada i recent arribada de París poguessin arribar a ser tan bones amigues, veïnes, companyes d'aventura.
    Encara conservo els llibres que em vas regalar i la teva col·lecció de postals. Poso la mà al foc a que tu també guardes els poemes que et vaig escriure i la meva estilogràfica...Des de llavors escric amb bolígraf...
    Desitjo que hagis pogut refer la teva vida allà al teu país tal i com era el teu propòsit, fa poc vaig estar parlant amb la Lyudmila i ella pensava el mateix encara que les dues en el fons teníem un cert aire de tristor en albergar la possibilitat de no tornar-te a veure mai més. No ens agradaria que això passés perquè per a les dues ets algú especial i molt important. Res serà tan màgic com les vacances a Rússia si no estàs amb nosaltres.
    A vegades jo també tinc la idea de tornar a casa meva, que la meva família no hagi de saber de mi tan sols per uns sobres i uns segells però tal com estan les coses crec que faig més servei aquí. A Barcelona la vida continua igual que sempre, a punt d'acabar les vacances i esperant el nadal per poder viatjar a Lublin. Espero que allà a Novi Sad tot vagi genial i que per fi la teva existència hagi deixat de ser tan puta.

    Esperant la millor de les respostes,

    Una abraçada per sempre

    Agnieszka

    Un relat que és en la seva totalitat una carta però que he trobat breu, amb ganes de saber més de la Vera o de les vivències entre les noies. Crec que amb l'extensió oferta es podia haver aconseguit més profunditat psicològica o millors resultats. Això no vol dir que no m'hagi agradat gens el relat, només que l'he trobat inacabat, amb breus pinzellades que no deixen veure el quadre complet. Les paraules clau no es noten dins del text i això és bo.

    Un consell: deixa espais entre els paràgrafs i la lectura serà menys dificultosa.

    Un altre consell: pensa en les vivències de les tres (Lyudmila, Vera i Agnieszka) i allarga el teu relat, potser es veurà més rodó.

    • La resta, demà... Els tinc, però no em deixa penjar-los...:( (no+)
      deòmises | 13/09/2008 a les 11:58

  • RE: VEREDICTE DEL REPTE CLÀSSIC347: Al voltant d'una carta...
    JaumeC | 13/09/2008 a les 15:22

    Ha estat un plaer participar en aquesta experiència. Gràcies a tots.
    • RE: RE: VEREDICTE DEL REPTE CLÀSSIC347: Al voltant d'una carta...
      Flanagan | 14/09/2008 a les 09:50

      enhorabona al guanyador, i a tota la resta:)


  • Gràcies jutge
    SweetLady | 14/09/2008 a les 10:33

    per fer-me guanyador, gràcies també als altres participants, per ser-ho i per posar el llisto tan alt .

    Fins aquesta nit no podré penjar el proper repte .

    llumins .

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.