Detall intervenció

RE: RE: RE: de bon rotllo

Intervenció de: kefas | 04-12-2018

A on del Bergadà?


Respostes

  • RE: CONFLICTE VOTACIÓ REPTE
    Mena Guiga | 03/12/2018 a les 14:18
    Simplificant i notant l'error: qui s'ha autovotat és perquè no ho ha copsat. A més, i, cosa bona, votes el que més t'agrada. Per tant, s'identifica amb el que li plau. No és això una gran cosa per a qui escriu?

    No és pas el primer cop que passa.
    Ni segurament el darrer.

    Una solució és menjar més (cues de) panses.

  • NI RASTRE DE CONFLICTE LEGISLATIU
    kefas | 03/12/2018 a les 15:22

    No és cap error. Ho he fet perquè ho podia fer.

    Resulta que fa un pilot de convocatòries que participo en el nanorepte. Fins ara el més usual era que s'indiqués que calia incloure la paraula de la convocatòria, però si algú no ho feia no passava res. Educadament es comunicava al participant aquesta costum però el jutge de torn no eliminava el nanorepte del concurs. També es respectava la voluntat de penjar un relat sense participar en el concurs.

    La novetat és l'aparició d'un legislador-jutge (ai aquesta separació de poders!) que ha cregut oportú, espero que fonamentant-ho, en el sentit de l'humor, introduir prohibicions on abans hi havia recomanacions.

    El no votar-se a un mateix també era un costum que, en un entorn de legislació estricte  de renovació de les costums pre-existens, on es pot fer tot el que no està prohibit, tampoc cal continuar practicant.

    I en relació a la licitut, des del moment en que es modifica una legislació sense el consens dels afectats, perd tot el sentit.

    De bon rotllo, eh!
    • de bon rotllo
      Fidel Català | 03/12/2018 a les 21:11
      qui és el teu camell?
      • RE: de bon rotllo
        kefas | 03/12/2018 a les 22:20
        No en tinc. Vols ser-ho tu?
        • RE: RE: de bon rotllo
          Fidel Català | 04/12/2018 a les 12:54
          Em sap greu, el qui va ser el meu no vol més clients, ara sols som bons amics, cosa d'anys i bones xerrades. Si algun cop puges pel Bergadà demana pel nano, ell et subministrarà, t'anirà bé. I millor que el que tens ara.
          • RE: RE: RE: de bon rotllo
            kefas | 04/12/2018 a les 13:18
            A on del Bergadà?
  • L'AUTOENGANY
    Akeron343 | 03/12/2018 a les 16:19
    Amic Kefas.
    Em costa veure el teu bon rotllo quan vas perpetuant aquesta rabequeria de la punyetera paraula del nano.
    Em sembla ridícul i indigne de persones adultes.

    Veig que és un estat mental on no arriba tothom.

    Aquest conflicte que portes clavat a l'ànima des de fa Nanos, va aparèixer en el moment que tu, legislant-jutjant, vas indicar al Transparent, si no recordo malament ( i no vull repassar forum avall per perpetuar aquesta rabieta infantil) que "havia d'haver inclòs" la paraula al seu nano. Parles molt de legisladors i de consellls, però com deia la meva àvia "Sempre t'ha d'emmascarar la apella bruta".

    Vas legislar-jutjar aquella primera vegada al Transparent.
    Vas legislar-jutjar al teu Nano, on indicaves que cal incloure la paraula.

    ... i són els temps que estem. Els fatxes ens diuen nazis als oprimits, i els relataires-diva amb l'orgull ferit acusen aquells que han gosat contradir les normes que han intentat imposar...

    I de molt molt bon rotllo. És més, Bon Nadal.
  • heu dit el meu nom?
    Fidel Català | 03/12/2018 a les 21:03
    No em sabria gens de greu ser el centre d'una polèmica com aquesta. Però diria que no és el cas, sols un actor secundari, i ja m'està bé.

    la meva opinió, de quan era un relataire seriós i tenia un nick respectat, és que auto-votar-se no és pecat, però lleig sí.

    En aquells dies que vivíem en un desert amb dunes, camells i beduïns, ens respectàvem força i ens desagradaba en sobremanera la farfolla de l'autobombo, i si la gata feliç que va crear el nano repte, o la bombera que va crear el repte clàssic aixequessin el cap, us enviarien a la foguera a tots aquells que poseu cotilles al prat o a aquells que per no ser sincers els cal donar-se pàbul.

    Però no cal fer-se l'arakiri. Sigueu feliços, us continuo vigilant.

    I sí! no em fa feliç, però Bon Nadal!!*!! i que el puguem gaudir tots, tant com aquells que fan vaga de fam puguin gaudir del caliu de la seva família, en la salut i llibertat.

    (m'estic tornant raro)
  • RE: CONFLICTE VOTACIÓ REPTE
    Anaïs | 03/12/2018 a les 22:12
    Bones,
    no, no es pot votar a un mateix. O no s'hauria de poder fer. Si tothom votéssim els nostres, seria un concurs? o un conjunt de persones que "no necessiten avis"?
    Jo també t'haig de dir, company Akeron, que sóc bastant quadriculada, i si jo organitzés un nano respectaria els nanos "fora de concurs" com el que són. Jo si alguna vegada ho he utilitzat, ha estat per participar però, per si a cas, posant-ho fora de concurs m'he estalviat que si guanyés em toqués organitzar el següent.
    El tema de la paraula, doncs no figurava a les "normes" que jo vaig conèixer, però també és cert que si els que heu estat per aquí últimament veieu que el repte s'apaga una mica i voleu intentar donar-hi una mica més d'aire per intentar que participi més gent, doncs no passa res.
    Tot evoluciona, els reptes també. Si no recordo malament, quan jo vaig començar a organitzar algun nano, tenia el dubte de si els mots amb apòstrofs contaven com a 2. Per exemple: l'hauries d'ajudar, 4 mots. Doncs no sé si vaig ser jo o algú que em va dir que tant era, la qüestió és que van passar a comptar-se amb la paraula que acompanyaven. Seguint amb l'exemple: l'hauries d'ajudar, 2 mots.
    Bé, ja he opinat.
    Un somriure, oi tant, faltaria més,
    Anaïs
  • RE: CONFLICTE VOTACIÓ REPTE
    kefas | 03/12/2018 a les 22:22
    Proposo canviar el títol d'aquesta entrada a

    AUTORETRATS A PROPÒSIT D'UN TEMA FÚTIL
    • RE: RE: CONFLICTE VOTACIÓ REPTE
      touchyourbottom | 04/12/2018 a les 17:05
      Parts d'autoretrats que no han decidit pas part-autoretratar-se. Fútil, depèn de les seriositats o, millor, de les convencions, que per alguna cosa hi són.
      Ningú té la raó absoluta. Però on hi ha més argumentacions similars i més pes, aquell costat de balança és el que decideix. Això és justícia. I és una bona manera, tota comunicativa i en el grau més respectuós possible. Toca no autovotar-se, però això no és res greu. No som nanos ni nanes, sinó adults -se suposa- tot i que hi ha parts d'autoretrats que de tant en tant es mostren (no me n'exclco pas).

      Endavant el nano, recaramsimsans!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.