Detall intervenció

RE: RE: RE: BON DIA...que fareu a les vacances?

Intervenció de: NinniN | 30-06-2005


JO també visc al carrer Nàpols, Conxa!



Respostes

  • RE: BON DIA...que fareu a les vacances?
    Lavínia | 30/06/2005 a les 10:22

    a finals d'aquest més me'n vaig a Sicília i seguint el que es va suggerir al fòrum, m'agradaria escriure'n alguna cosa, ja que pel que sé i he estat llegint és un lloc força suggestiu.

    PS

    si no hi has estat mai, Itàlia és un país bellíssim.
    • RE:Sicília, mmm !!
      OhCapità | 30/06/2005 a les 11:10

      Hola Lavínia!

      Sicília, mmm, una illa encisadora, t'ho asseguro.

      Passejar pel casc antic de Palerm, amb els seus carrerons, ... Agrigento, i la Vall dels Temples, ... No us perdeu Piazza Armerina i els seus mosaics, valen la pena, oh i com no la inoblidable Caltagirone (no per la seva bellesa sinó perquè arribar-hi fou una odissea, i sortir-ne gairebé impossible (senyals de trànsit no massa explícits). Siracusa em va agradar moltíssim, i el seu teatre impressionant! Catània, uau! No us perdeu l'encant del mercat del peix a Catania, d'un color i una fragància espectacular, els peixaters i els seus crits, els caps de peix espasa (un dels grans records de l'estada). I la vil·la de Taormina és preciosa, petita i aglomeració de molta gent, botiguetes i molt florida. I com no la visita al mític Etna, nosaltres hi vam estar quan va fer l'erupció i la lava encara estava calenteta, ...

      Sobretot, molta protecció solar.
      Hotels, tot i ser de categories de tres estrelles, mmm, no massa bons. El de Piazza Armerina sí, era nou, amb aire condicionat a la megahabitació, esmorzar tocant la piscina, i sobretot l'espectacle de la boda siciliana que vam tenir el plaer de compartir, mmm ...

      Un petó suau Lavínia.
      • RE: RE:Sicília, mmm !! OhCapità...
        Lavínia | 30/06/2005 a les 11:29

        Gràcies, OhCapità, així ho faré, perquè penso gaudir del viatge, com tu pots pensar!!

        Me'n vaig el dia 24 de Juliol i estic desitjant perquè sempre que haig de fer un viatge, me'l preparo moltíssim i aquesta illa és un dels llocs de la Mediterrània que desconec.

        Et torno el petó suavíssim que m'has enviat.
  • RE: BON DIA...que fareu a les vacances?
    Ze Pequeño | 30/06/2005 a les 10:23

    Bon dia Xisca!! Jo enfilaré cap a Nova York deu dies a l'agost. No hi he anat mai, i em fa gràcia conèixer una ciutat tan famosa!
    La resta, em temo que la passaré per Barcelona. Tret d'alguns dies que espero marxar a Begur, a gaudir de la meravellosa Costa Brava, amb el meu pare.

    Crec que no hi ha platges més boniques que aquelles, i anar-hi sempre és un plaer.
    • RE: RE: BON DIA...que fareu a les vacances?
      Conxa Forteza | 30/06/2005 a les 11:00

      idò jo, em quedaré a Nàpols ( el meu carrer) i amb un poc de sort m'arribaré fins a Sicilia i Sardenya ...
      • RE: RE: RE: BON DIA...que fareu a les vacances?
        NinniN | 30/06/2005 a les 15:16

        JO també visc al carrer Nàpols, Conxa!


    • RE: RE: BON DIA...que fareu a les vacances?
      Lavínia | 30/06/2005 a les 11:33

      Nova York!! encara no hi estat mai i penso anar-hi tan bon punt tingui ocasió d'anar-hi!

      I la Costa Brava!! Ai Déu! Per a mi no hi ha platges com aquestes! Sí senyora!!
      • RE: RE: RE: BON DIA...que fareu a les vacances?
        Lavínia | 30/06/2005 a les 11:35

        Perdó. La resposta anterior era per a Salzburg!
  • A Xina!
    AnNna | 30/06/2005 a les 14:38

    doncs a l'agost me'n vai quinze dies a xina... :P

    al juliol, mentrestant, fer el dinar i el sopar, fer feines de casa i el que em diu la mama... i intentar sortir de casa, q es el que s'ha de fer!
  • RE: BON DIA...que fareu a les vacances?
    Biel Martí | 30/06/2005 a les 15:42

    El més segur és que marxem a Praga! Oé, oé, oé...
  • RE: BON DIA...que fareu a les vacances?
    Tiamat | 30/06/2005 a les 20:40

    doncs jo.. jo.. treballar i aprendre alemany!

    ueeeee
  • prova
    quetzcoatl | 05/12/2005 a les 04:29

    Boigboig : L'obsessió de l'escriptor 198 paraules (bon cop d'ull!).

    El teu relat m'ha fet riure molt. Això de parlar del fet de reptar en els reptes és ja un recurs recorrent, valgui la prosòdia redundant, però ho has fet d'una manera tan subtil que m'ha agradat molt. Les paraules, a més, no les has colat forçades, sinó que les has encabit elegantment. T'aviso que no et faré guanyador tampoc, aquesta vegada, tot i que la noia dels tròpics ha apostat molt per altres teves participacions reptils i pensa que escrius molt bé. Et repto a guanyar-me en el pròxim repte; i tinc els meus dubtes sincers sobre la teva imaginació desbordant. Arribaràs lluny.

    Juanra : Vacances 200 paraules.

    El teu nick no m'agrada gens i en canvi penso que els reptes que t'he vist fins ara són molt bons. N'has guanyat i ho mereixies. Tens un molt bon domini de la història curta, saps com es resoldrà i en fas un esquema (no sé si espontani o treballat prèviament) que ajuda al lector a passar suaument per diverses escenes sense talls publicitaris ni interferències ni veïnes demanant sal. El lèxic és molt bo, les paraules col.locades perfectament i el final irònic i punyent, estratègia essencial perquè un relat tan curt sigui bo. Tinc ganes de donar una volta pels teus relats.

    Mandalf : Pregunta insolent.200 paraules.

    El relat en sí, com a història, no m'acaba de fer el pes; potser pel romanticisme quasi repel.lent que hi ha al final. Per la resta, m'encanta: una col.locació de les paraules exemplar, un lèxic molt adequat per la història, una situació del tema molt correcta, l'expressió clara; tot el relat és perfecte, només que l'argument no m'ha motivat massa. Et felicito, però, per aquesta petita joia; et dono les gràcies per fer-me descobrir la paraula baiard, i et dic també que no recordo masses reptes teus que no siguin de caire humorístic, però que en altres gèneres te n'ensurts també de conya.

    Biel Martí: Tornant.200 paraules.

    A la primera lectura el teu repte no m'ha agradat massa i això m'ha sorprès, perquè normalment em deixen (igual que els demés dels teus relats) bastant impressionada. A la segona, ja he captat més introspecció psicològica i me l'he pres d'una altra manera. La metàfora del final, sobre la foscor, m'agrada, tot i que filant prim la trobo poc adequada just quan s'està esdevenint la sortida del sol.
    La poca caracterització i l'ambient de drama en la història m'agraden, i també evidentment la teva prosa perfecta; la col.locació de les paraules, en canvi, no la trobo tan enginyosa.

    angie: En Salvador.200 paraules.

    M"encanta com has col.locat les paraules : un parlar bla, una ria de vehicles, cabells llargs que es gronxaven com tiges de fenc, Un vell músic amb barbeta d'elf. La pregunta a la que es refereix el tema, també està molt ben enfocada. Introdueixes el text amb un diàleg que mostra la tensió, la insolència, per passar a explicar el passat mentre dirigeixes el personatge cap a un futur, on, a sobre, una noia amb cabells de fenc a l'aire és salvada pel prota. Llàstima que no em caiguin massa bé els suïcides.
    La prosa, com sempre sorprenent i elaborada, i la composició de la història també m'ha agradat moltíssim.

    Xavier Valeri valeri coromi: L'Elf del Matí.201 paraules.

    Encara que t'he comentat poquíssim, llegeixo bastants dels teus relats (no tots perquè no dono l'abast; ets un productor en sèrie de textos sempre imaginatius). El teu estil és molt característic, sempre impecable i d'idees ben enfocades, sovint amb un rerefons històric que denota la teva gran cultura general. En aquest cas, el follet que fa la feina durant el matí no és una idea del tot original, ja que existeixen bastants contes on durant la nit petits individus fan la feina dura d'algunes bones persones. De totes maneres, és una excel.lent manera de treure a l'aire fresc antics mites dels que ja no es parlen -i aquesta manera és molt millor que la Disney :-).
    Les paraules també les hi has encabit amb molta gràcia (no sé si les paraules condicionaven una mica).



    guanyador!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.