Detall intervenció

RE: RE: La mort del Papa

Intervenció de: Avril | 09-04-2005


A mi també m'ha passat. Jo no li dedico mal a ningú però ja esta bé.!
Han tret la programació habitual, han cancelat esdeveniments esportius... No s'han parat a pensar que aquest fet de la "mort del papa" no ha de afectar a tothom? Crec que així fan que la gent que està malament per la mort encara ho estigui més.

S.Y.


Respostes

  • RE: La mort del Papa
    Biel Martí | 08/04/2005 a les 20:58

    La quantitat de coses i d'arguments que tinc contra la religió i, contra l'esglèsia més particularment, es reafirmen després de veure aquestes imatges, certament. Que quedi clar que no vull faltar al respecte a ningú, però aquests dies, tot allò dels vots de pobresa i humiltat semblen oblidats. Potser és que els van treure fa temps i ara ja no es porta. É solo una oppinione.
  • RE: La mort del Papa: La hipocresia d'un missatge
    Josep Bonnín Segura | 09/04/2005 a les 01:38

    M'apunt a la vostra crítica cap a una confessió religiosa com és la catòlica que ha tergiversat totalment el missatge del que diuen que representen
    Una Església que s'ha acostat , des de temps inmemorials al costat del poder i del materialisme capitalista. Han traít un missatge d'un mestre (jo ho consider) molt vàlid. He escrit diversos artícles denunciant la seva manera d'actuar. A la pàgina n'hi ha un que es respecte a un exercici de mémori pel màxim representant de L'Església Catòlica" ; ara n'estic preparant un altre respecte a tot l'espectacle Show del seu funeral i enterrament.
    Allucin com una sola persona que ha mort pot tenir tant de rebombori i no en va tenir ni la mitat els 350.000 morts del tsunami i molts d'altres que moren perquè aquests països o estats (com és el del Vaticà) , està jugant al joc sangrant d'acumular riqueses quan els altres és moren perquè no tenen l'imprescindible per viure. No tenen VERGONYA.
    Josep
  • RE: La mort del Papa -- interessant
    marc (joan petit) | 09/04/2005 a les 09:36

    Sense entar a discutir sobre la religió i l'església, coses que m'agradaria separar en el sentit de'n Josep Bonín del missatge mal entès, senzillament vull comentar que trobo interessant tota la parafernàlia que hi ha al voltant de la mort del papa i de l'elecció del que ha de venir (Conclave, Camerlenc, etc.).

    Ja ho dic i repeteixo: interès purament històrico-social-científic.

    Per altra banda, sí: massa hipocresia a la tele. On abans hi havia grans hermanos i debats similars ara parlen de valors i santetats.

    apali!

    Marc Freixa (Joan Petit)
    • RE: RE: La mort del Papa -- no creies que ..
      Conxa Forteza | 09/04/2005 a les 11:33

      només és una idea que m'ha passat pel cap, Tota aquesta parafernalia, tots els màxims representants europues, en Bush ect ... no potser una demostració de força de l'Occident, com dir mirau quans som i quina força tenim ... només és una idea que m'ha passat pel cap ... una de tantes quan no em fa mandra pensar ..
  • RE: La mort del Papa
    ajfuster | 09/04/2005 a les 12:02

    Malgrat estic d'acord en que aquesta manifestaciò d'un capitalisme catolic està fora de lloc; hi ha veus autoritzades que diuen que es tracte, efectivament, de una mostre de "poderio" del món occidental en front de L'Islam
    Al manco així ho diuen.
    Salutacions.
  • RE: La mort del Papa
    vent de grop | 09/04/2005 a les 18:20

    No ho sé tu, però el cert és que amb aquest empatx de "papanatisme" mediàtic, hauran aconseguit que un ateu com jo digui «gràcies a Déu» unes quantes vegades en pocs dies: Gràcies a Déu que ja s'ha mort, gràcies a Déu que ja l'han enterrat... i suposo que aviat diré gràcies a Déu que ja tenim la refotuda fumera blanca... i que consti que ho dic amb tots els respectes i sense cap ànim d'ofendre a ningú.
    • RE: RE: La mort del Papa
      Avril | 09/04/2005 a les 21:40

      A mi també m'ha passat. Jo no li dedico mal a ningú però ja esta bé.!
      Han tret la programació habitual, han cancelat esdeveniments esportius... No s'han parat a pensar que aquest fet de la "mort del papa" no ha de afectar a tothom? Crec que així fan que la gent que està malament per la mort encara ho estigui més.

      S.Y.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.