Detall intervenció

RE: RE: ...i resumint

Intervenció de: neret | 15-04-2007


senyor bonet...

com no ens podem deixar influir per l'opció política per valorar la literatura, tampoc ens hauríem de deixar influir per la planta de l'escriptora!

sinó, jo ho tindré ben fotut!


Respostes

  • No sé...
    qwark | 15/04/2007 a les 13:21

    Hi ha el tema de si es pot separar la vida i l'obra d'un autor. Jo crec que sí. Aquesta senyora no és ni millor ni pitjor escriptora per hacer-se ficat en política. Ella sabrà per què ho fa.

    Sense voler defensar aquesta senyora (per la qual no sento simpatia ni antipatia) ni el seu partit, crec una mica agosarat fer un atac preventiu, basant-se només en que formi part d'aquest partit. Estic segur que hi ha molta gent sensata en aquest partit, que defensa valors democràtics i de respecte. També és cert que són ells els principals responsables d'aquest ambient de crispació i sectarisme però... La solució és que actuem igual que ells?

    Quan aquesta senyora faci o digui (per voluntat pròpia o per ordres del partit) alguna bajanada, llavors sí que se l'ha de poder criticar. Però només per estar en una llista... No sé, ho veig massa fort.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.