Detall intervenció

RE: Racisme

Intervenció de: Joanra | 07-11-2007


Realment lamentable això que li va passar al teu fill. De brètols, malauradament, n'hi ha repartits per tot arreu.

A què treu cap, però, que especifiquis que un dels assetjadors era equatorià? I els altres, eren cambodjans, polonesos, fidjians o bé catalans?


Respostes

  • RE: Racisme
    Joanra | 07/11/2007 a les 18:55

    Realment lamentable això que li va passar al teu fill. De brètols, malauradament, n'hi ha repartits per tot arreu.

    A què treu cap, però, que especifiquis que un dels assetjadors era equatorià? I els altres, eren cambodjans, polonesos, fidjians o bé catalans?
  • RE: Racisme
    deòmises | 07/11/2007 a les 19:28

    Potser en Joanra té raó amb el tema d'esmentar la nacionalitat d'un dels assetjadors, però només puc afegir que em dol llegir les teves paraules, allan: avui en dia les fronteres ja són obertes, les ments potser s'estan obrint més lentament...

    Passa el mateix amb el ritme judicial? Bona tarda, d.
  • RE: Racisme
    Epicuri | 07/11/2007 a les 19:59

    El més cordial recolzament. Lamentable situació la que heu viscut el teu fill i tú, com a pare. Per experiència sé que fa molt mal.

    Dedueixo que es deu tractar de joves entre 12 i 15 anys, desafortunadament es una edat molt crítica en l'aspecte de violència al carrer. Cosa que no acostuma a pasar amb les noies.

    El tema seguretat i civisme al carrer està molt lamentablement tractat per tothom, d'altra manera no es produirïa tant. Molt desafortunat per víctimes i agressors, que si no son aturats les acaven fent més grosses. Els mals rotllos s'encomanen molt. I no més s'aturen amb sensatessa.
  • El racisme va en totes les direccions
    Autobahn | 07/11/2007 a les 20:25

    I el cas que expliques (i que em solidaritzo absolutament amb el teu patiment de mare) n'és un exemple tan trist com qualsevol altre.
    No ens em de deixar vèncer per la tentació de l'odi a un col·lectiu, cultura, raça, etc, sigui quin sigui, formi part dels rics, dels pobres, dels incults o de les llumeneres. No hi ha ser humà que mereixi ser odiat pels seus origens o cultura.
    Això sembla obvi però està a l'ordre del dia.
    Quin és el vostre col·lectiu favorit per a odiar? els "negres"? els "moros"? els "sudaques"? el terrible "home blanc"-font de tots els mals segons un col·lectiu racista amb cada vegada més força)? els "ianquis"? (encara recordo la cara que fotre un imbècil que s'alegrava de lo de l'11 S quan li vaig presentar un amic americà meu que hi va perdre un germà) els "castellans"? els "catalans"? els... ui, n'hi han una pila!
  • ai allan!
    gypsy | 07/11/2007 a les 21:40

    és horrible, jo a una filla meva li passa quelcom, greu i t'asseguro que llogo un tio perquè es carregui a l'individu amb qüestió. Ja sé que no és racional ni sensat, però et sóc sincera.

    I ja sé que la violència engendra violència, etc, però quan li toca a un el rebre crec que la visió de les coses canvia.
    M'importa un rave si l'agressor ha patit una infantesa dolorosa, perquè violi o li faci mal a una filla meva.

    I no és racisme, tan me fot si és català, equatorià, negre o verd.

    Ànims i petons!!

    gyps

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.