Detall intervenció

RE: Ningú no dirà res del 9N?

Intervenció de: Galzeran (homefosc) | 30-05-2017

Us enllaço als dos relats, per si teniu curiositat.
qui tacet

Signes per a un comiat


Respostes

  • RE: Ningú no dirà res del 9N?
    aleshores | 07/11/2014 a les 16:30
    Aquest matí, al metro, m'han donat una espècies de diari a favor de la consulta, en català i castellà. Jo defenso aquest dret perquè veig a molta gent de tot tipus , emprenyada i perquè penso que hi ha un intent d'aniquilació cultural, o d'assimilació cultural, tipus solució final i portada per "nacionalcatòlics" (una espècie en declivi degut a que ho ha Papa que es contrari a aquesta política eclesial)
    No crec, però en les crítiques econòmiques aue es fan abusivament des d'aquí. Crec que hi ha un centre oligàrquic a qui emprenya molt aquests miviments (florentinos, botins i altres) Però igual aue penso que els beneficiaris de la UE són els alemanys, no puc pensar que aquí els beneficiaris iguon, els aragonesos o asturians, si de cas, la oligarquis que deia, agincada a madrit.
    No se si m'he explicat, a mi m'agrada la cultura catalana, vaja! I per això aniré a aquesta celebració.
    Les esperançes dels I de les Sánchez Cam...arga són que a Sant Boi, Cornellà, etc, els que van venir de fora es posicionin en contra, però no és el cas: els seus nets es diuen Gerard i juauen a l'equip de futbol local,...i no son tontos els van fer fora aquests bandits de la gavina, que deu ser un animal necessari però de prop te u a pinta asquerosa,....
  • Les gavines
    allan lee | 07/11/2014 a les 18:04
    de prop són boniques i al cel precioses. S'alimenten de detritus i deixalles sobretot, per això als ports fan una gran feina de neteja. Són com rates voladores: es multipliquen ràpid i són molt resistents a l'ambient i a la porqueria. Dit això per trencar una llança a favor d'aquests animals que no perquè siguin innumerables significa que els tractem de menys valuosos que el tigre de tasmània o els dodos ( dels quals ja no en queda cap però en un temps n'hi havien molts fins que els homes els vam clissar) doncs nosaltres el diumenge i com una familia unida anirem d'ací d'allà ( cada àvia participa en un col.legi diferent) sense molestar però amb alegria a dir que sí que sí. Per celebrar el que sigui comprarem una plateta de rebosteria (mmmmm) i posarem la tele a veure què diuen que no sapiguem, farem migdiada, traurem un altre cop la gosseta a passeig, anirem a fer un volt a ciutat per si fan afotos, per fer bulto, i tornarem cansats i satisfets del dia que ha passat ( o no, no sé )
    • RE: Les gavines
      rnbonet | 07/11/2014 a les 19:06
      Tota la raó entorn la representació i escut de gavines.
      I m'agrada que digues el nom d'aquella emperadriu que repetia síl·labes, perquè jo, de tu, també faria el mateix. Però em fot i em molesta i em fa fàstic una gent que insulta fins límits insospitables qui no pensa així. I que, al cap i a la fi, emmerda situacions i dóna arguments als que n'estan a falta.
      I no se, no sé perquè et dic tot... Potser perquè estic amb vosaltres, encara que allà pel sud d'un gran riu.

      Muacas, xicona! Salut i rebolica!
  • RE: Ningú no dirà res del 9N?
    Galzeran (homefosc) | 07/11/2014 a les 18:27
    Doncs això, que anirem a participar (anava a dir a votar, però no sé si votaré o si tan sols participaré) i després a veure el futbol del fill a Ripollet, i després a veure la tele, i potser tornarem al col·legi electoral on s'estarà el meu cunyat... en fí, un diumenge tranquil i normalet, com els últims temps anem fent.
  • RE: Ningú no dirà res del 9N?
    rnbonet | 07/11/2014 a les 18:53
    Vist des de fora -una mica al sud- desitjaria un 9N civilitzat, sense insults ni carafalls, amb bonhomia i pau.
    I tot pensant que tant de bo, d'ací uns anys, al sud aquest hi hagués un dia com el vostre.
  • RE: Ningú no dirà res del 9N?
    Mercè Bellfort | 08/11/2014 a les 00:11
    Aniré a votar amb un somriure d'orella a orella (doncs, sí, sí, reconec que estic molt il·lusionada!), i hi aniré junt amb la meva mare que està a punt de fer els 89. I en aquest acte de llibertat pensaré molt en ell (el meu pare, a qui li hagués encantat ser-hi)
  • RE: Ningú no dirà res del 9N?
    David d'Argent | 08/11/2014 a les 00:36
    La situació política és insostenible, així que quan més terratrèmols hi hagi millor, es diguin 15M, Podemos o 9N. Que exploti l'estatus quo! Que caigui tot d'una vegada per totes, i es torni a muntar peça a peça, amb la il·lusió de les noves generacions! Que la península ibèrica es desmembri bocí a bocí, i amb ella els vells somnis imperials coberts de teranyines de la Corona i els hereus del franquisme, que encara no s'han assabentat que hem entrat al segle XXI!!

    Benvingut sigui el canvi... ni que sigui a través d'un acte simbòlic de pura rebel·lió!

    9N per a una Catalunya d'opinió i acció lliures, determinada a combatre l'immobilisme i la putrefacció democràtica.

    9N per a una Espanya moribunda, que algun dia, amb la perspectiva de la història, agrairà la seva dissolució necessària i inevitable.
  • RE: Ningú no dirà res del 9N?
    Aleix de Ferrater | 08/11/2014 a les 10:53
    Demà anirem a votar l'Olga i jo amb tota la il·lusió del món. I punt. Estic il·lusionat, estem lluitant però estic il·lusionat. Evidentment que m'hagués agradat més fer-ho com a Escòcia, però som on som per estar amb qui estem. Il·lusió i endavant!

    Aleix
  • RE: Ningú no dirà res del 9N?
    David Gómez Simó | 08/11/2014 a les 11:39
    Anirem a votar la dona i els fills, cadascun pel seu costat, que ja son grans i saben pensar i caminar sols.
    Votarem perquè ens agradar opinar i discutir, aportar idees i que ens contradiguin, ens agrada polemitzar, el que calgui per construir nous espais damunt velles estructures.
    Votarem un SÍ-Sí per què ens fa menys por el futur desconegut que el present dolorós.
    Votarem per què mai ningú pugui dir que no ho varem intentar, doncs els somnis estan per construir-los.
    Votarem per què a casa portem molts anys parlant i als fills els hem educat creien que s'ha de poder parlar de tot i amb tothom.
    Votarem per què no volem que ens facin baixar el cap ni ara ni mai.

  • RE Entusiasme i llibertat...
    reusenca | 08/11/2014 a les 18:36
    Estic molt d’acord amb l’Aleix, els Davids i la Mercè. Nosaltres també anirem tots a votar amb molta il•lusió entusiasme i llibertat. Amb molta ànsia per poder construir el nostre futur País nou i millor.
  • RE: Ningú no dirà res del 9N?
    Rubba Bertanero | 08/11/2014 a les 20:57
    PENSAMENT PELS MUSICS:

    SI FA SOL, TOCA SI SI.....

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.