Detall intervenció

RE: Necessito ànims, relataires.

Intervenció de: Linkinpark | 10-02-2005


Shuhua, animat! ets molt bona, els teus relats són fantàstics! Jo tampoc no vaig ser sel·leccionat, però això no fa que em defraudi. La vida continua, i alguns tenien q ser seleccionats i altres no, tu i jo em tingut mala sort, però no se li pot fer res. Alegrar-nos pels altres i ja està. Ja tindrem altres oportunitats!!

Intenta animarte fent coses amb els amics, o segons tu has dit, la teva familia tan meravellosa.
això si, i sobretot, NO DEIXIS D'ESCRIURE, com et trobaria jo a faltar!!!

LINKINPARK

PS: Mira, jo em trobo feliç xq dema és l'aniversari de MIKE SHINODA, un integrant de LINKIN PARK, és una tonteria, però sóc feliç!! Disfruta la vida WUAPA!!


Respostes

  • RE: Necessito ànims, relataires.
    Linkinpark | 10/02/2005 a les 14:34

    Shuhua, animat! ets molt bona, els teus relats són fantàstics! Jo tampoc no vaig ser sel·leccionat, però això no fa que em defraudi. La vida continua, i alguns tenien q ser seleccionats i altres no, tu i jo em tingut mala sort, però no se li pot fer res. Alegrar-nos pels altres i ja està. Ja tindrem altres oportunitats!!

    Intenta animarte fent coses amb els amics, o segons tu has dit, la teva familia tan meravellosa.
    això si, i sobretot, NO DEIXIS D'ESCRIURE, com et trobaria jo a faltar!!!

    LINKINPARK

    PS: Mira, jo em trobo feliç xq dema és l'aniversari de MIKE SHINODA, un integrant de LINKIN PARK, és una tonteria, però sóc feliç!! Disfruta la vida WUAPA!!
  • RE: Necessito ànims, relataires. ja som dues
    Conxa Forteza | 10/02/2005 a les 14:59

    Ja som dues Shushua, jo darrerament ni coment, ni escric. Estic passant una mala època .... esperem que passi aviat ..

    una aferrada
    Conxa
    • Doncs mira, aquí tens els meus...
      brideshead | 10/02/2005 a les 15:20

      i a tu Conxa, et dic el mateix que a la shuhua, va, que s'ha d'acabar tanta tonteria, dona! Si tens alguna cosa al cap, escriu-la, ja veuràs com et sents recompensada! i a veure si puc comentar-te també, que últimament et tinc abandonada, tens raó, perdona'm noia!
      Una abraçada molt gran, bonica!
    • RE: Conxa, qualsevol nit pot sortir el sol ¡¡
      Josep Bonnín Segura | 10/02/2005 a les 17:42

      Et recordes de la cançó de Jaume Sisa. Doncs molts d'ánims ben igual com li deia a la Shusua. Relativitza. Tot té un principi i un final. Fes alguna cosa que t'encantaria de fer, fes-te un regal, dona't algun capritxi, va molt bé en aquests instants més bé tirant a gris.
      Hi ha un poema meu que igual et donarà una empenta , no sé si l'has llegit "jo et portaré la llum". El vaig escriure per pujar anims, alguna vegada ho ha aconsseguit.
      Una forta Abraç-aferrada pel coll
      Josep
    • Necessito ànims, relataires. ja som dues
      Carme Cabús | 10/02/2005 a les 18:08

      Hola Conxa,

      No tens motius per estar desanimada, dona. Estàs publicant al diari, i publicarà al llibre de relats. Bones perspectives, no?
      Jo, com pots veure, també fa tempsque no penjo res nou al web, però vaig escrivint algunes narracions curtes. Com que no estic segura de la qualitat que tenen, de moment m'espero. De poesia no en faig, però allò que escric ho faig sense pretensions. Si no, no em sortiria res. I sigui, que és qüestió d'esforçar-s'hi.

      A veure si quedem a l'Ateneu.

      Una aferrada pes coll,

      Carme
    • uns quants quilos d'ànims també per a tu
      mar - montse assens | 10/02/2005 a les 19:03

      conxa,
      sembla increïble que la dona amb més vitalitat que he conegut , estigui baixa de piles... ho llegeixo i no acabo de fer-m'en a la idea.

      Va que t'avançaré una primicia:
      per a tu que t'agrada la poesia, estic preparant unes jornades poètiques magnífiques. Així doncs, més val que carreguis piles perquè necessitaré un cop de mà.
      Ja t'ho explicaré amb més detall quan es faci públic aqui a la web.

      allà va una recepta per aixecar ànims:
      una passejada per la platja, mullar-se els peus amb l'aigua freda del mar, arrebossar-se amb la sorra, contemplar la posta de sol i adonar-se de que ets tu qui estàs allà contemplant aquella meravella que la naturalesa ha fet especialment per a tu...
      i la resta és la quantitat de gent que saps que t'estima

      una abraçada
      i una aferrada

      (ja tens el meu mail i el meu mòbil per quan et calgui qualsevol cosa)
    • RE: RE: Necessito ànims, relataires. ja som dues
      M.Victòria Lovaina Ruiz | 10/02/2005 a les 19:42

      Conxa i Shushua, que és això d'estar en baixa forma??? No ho vull ni tornar a sentir, entesos??? Apa, a escriure totes dues i a comentar.
      Una abraçada a totes.

      Lídice
  • Doncs vinga, ja has fet el primer pas!
    brideshead | 10/02/2005 a les 15:14

    I t'ho dic perquè crec que el fet que hagis volgut compartir amb nosaltres el teu actual estat d'ànim, una mica "fluixet", és el senyal que ens diu que prou, que ja està bé de tanta tonteria, i que aquesta apatia s'ha d'acabar.
    Sento molt que no hagis estat triada pel llibre, sobretot si estaves tan il·lusionada. Mira, jo no tenia cap opció, no faig relats llargs (almenys de moment) però mira't-ho així: els companys i companyes deixaran "el pabellón alto". I molt!
    I després, el comprarem tots per poder-los criticar ben criticats! ;-)
    un petó molt fort. A mí sí que m'ha fet molta il·lusió el teu comentari. I ara te'n faré uns quants, a veure si ajudo a aixecar-te la moral !
    una abraçada, preciositat!
  • RE: Ànims shuhua¡¡¡¡¡
    Josep Bonnín Segura | 10/02/2005 a les 16:49

    Si et serveix de cónsol, en auqnt all llibre, jo tampoc he estat sel.leccionat i em feia molta d'il.lusió, però també comprenc que hi havia de tenir un limit de relataires triats. o sigui que aceptació i seguir fent feina, ja que esper que amb el temps es faci el segon llibre, en el que hi tornaré participar.
    En quant a la teva ratxa apàtica que dius, a tots ens venen moments així. No els s'hi donis més importància del que tenen, dona't algun premi que et faci il.lusió, fe alguna cosa que fa temps que no fas, o alguna cosa que normalment t'encanta de fer. A vegades rompre amb el dia a dia, ajuda a trencar aquest instant, a mi me sol funcionar. Be esper haver-te pogut ajudar una mica.
    Una aferrada pel coll i pensa que tot en sí té un principi i un final i no dura eternament. Aquest pensament ajuda a relativitzar.
    Josep.
  • ÀNIM, SHUHUA, I ENDAVANT
    Carme Cabús | 10/02/2005 a les 18:02

    Ei Shuhua! No t'amoïnis, dona. Després'aquest llibre en vindrà un altre, i aleshores publicareu els que ara no heu publicat. Així, hi haurà una alternança.
    Penso que el que de veritat importa és seguir escrivint i voler-ho fer bé. El pacte és amb un mateix, fora de les consideracions d'altri. A més, tots els bons relataires no hi podien cabre. 50 ja em sembla molts.
    Una abraçada molt forta. Si vols, ens podem trobar a l'Ateneu, o anar a dinar un dia. Si em truques, m'encantarà: 93 675 56 94

    Vinga, maca!
  • doncs allà van uns quants quilos d'ànims
    mar - montse assens | 10/02/2005 a les 18:42

    hola shuhua
    a vegades diuen que "mal de molts consol de babaus"... i si vols et posaré aqui tota la meva llista de motius que tinc jo per estar malament, però sempre trobo que hi ha algú que està pitjor... per tant acabo pensant que els meus són absurds i insignificants (i per això mai podran amb mi)

    vinga, i amb tu tampoc podran, perquè tens molts motius per estar feliç i això només cal veure-ho a la teva pàgina, en aquella magnífica fotografia que tens tant somrient al costat de la nena més meravellosa que hi ha en aquesta web. Això si que és un gran tresor.

    i pel que fa als escrits, et diré que el millor d'un escrit és que agradi a l'autor... i tu ets una "fan" de tu mateixa: t'agrada moltíssim escriure i t'agrada molt el que escrius.
    Això per si sol ja és satisfactori.
    Si a tot això li afegeixes la quantitat de lectures que tens per part dels lectors i que a més ens agrada a tots llegir-te... doncs no sé que dir-te...
    com li deia un dia a en Marc Freixas: hi ha llibres editats que no tindran mai tantes lectures...
    i que el millor premi per un escriptor és "ser llegit"
    FES RECOMPTE de la quantitat de lectures que tens i veuràs la grandesa del teu tresor.

    i ja no m'enrotllo més...
    només dir-te : que encara et guardo les arrecades de color taronja (te les vaig portar l'última trobada , però no vas poder venir)
    i que també et guardo una abraçada i un sac ple de somriures

    i uns quants quilos d'ànims per si et fan falta!!!

  • RE: Necessito ànims, relataires.
    ninou | 11/02/2005 a les 00:14

    Hola Shuhua, sento que estiguis trista, que estigueu tristes, ja se sap, no sempre totes les lloques ponen, però arriba un dia que... carai fan ous d'or. Si no t'han triat pel llibre no és un fracàs, es que aquest any no et tocava... i això vol dir seguir treballant amb desig amb introspecció. Saps, a mí tampoc m'ha triat, sóc concscient que he llegit plomes de més qualitat que la meva i les editorials tenen experts " triadors comercials" Això també vol dir que s'ha de seguir treballant i afinant el teu estil d'escriure que és molt bó i val la pena que no t'abandonis i segueixis escrivint pel proper llibre. Hem de ser aus fènix mai ens hem d'acovardir. Endavant amiga, eixuga els ulls, i les llàgrimes que no et deixaran veure les bomiques estrelles de la nit i la lluna romantica. Un petó per a Shuhua i Forteza.
  • RE: Necessito ànims, relataires.
    Rafael Soteras i Roca | 11/02/2005 a les 00:38

    No et preocupis que a mi també m'ha ferit, però espero que el projecte tiri endavant. ànim jo també estic molt decaigut per la qüestió de la feina. Ara estic entre els 10 finalistes de Joescric.com i em pregunto quants deuen ser els no finalistes: un, dos o tres. Visca la ironia!

    Per altra banda espero llegir Agustí Bartra en el mes de maig i si ho puc fer al costat de Miquel Desclot, seré feliç encara que la feina estigui a can Pistraus. Ànim
  • RE: ÀNIMS, ÀNIMS!!
    Lavínia | 11/02/2005 a les 10:36

    De debò!! Escriu, dona! que ho fas molt bé i comentarem tot el que facis!! Sento no haver-te escrit abans, però per la tarda no vaig obrir l'oridinador per res de la feina que tinc!!

    Molts petons.
    • prova
      Jere Soler G | 03/03/2006 a les 19:17

      Repte I - Queixant-me Guanyador/a: Tiamat0

      Repte II - Er Vulli Guanyador/a: Perdix1

      Repte III - Odio els macarrons amb formatge Guanyador/a: Annabella Pampallugues0

      Repte IV - El repte CDLVII Guanyador/a: Perdix4

      Repte V - Sense argument i pressumptament inacabat Guanyador/a: Qwark8

      Repte VI - El primer petó d'amor Guanyador/a: annabella pampallugues0

      Repte VII - Sensibilitat Guanyador/a: pivotatomic7

      Repte VIII - Blancaneus o la mentida acceptada Guanyador/a: Marc (JP --> GUS)1

      Repte IX - 1 de setembre Guanyador/a: Biel Martí3

      Repte X - En Mall Guanyador/a: foster0

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.