Detall intervenció

RE: LA TAULA PARADA. Invitació a participar

Intervenció de: Daniel N. | 21-09-2012

Suposo que no és casual el tema, atès que a partir d'avui i fins dissabte es celebren les festes de la Mercè santa patrona de Barcelona. Visc a pocs metres de la fàbrica Damm a on acostumen a fer un concert així que fugiré des d'avui fora de Barcelona.

Salutacions
Daniel


Respostes

  • Celebració sempre
    Mena Guiga | 21/09/2012 a les 09:04
    Pel nou dia, perquè puc menjar, perquè em nodreix (àdhuc perquè ho puc defecar), pels colors, per la paraula tendra, per les mirades sinceres, per els riures i els somriures, per qui va inventar la bicicleta de passeig, per la música, per l'ordinador, pels ocells, per tots els animals i la natura, per SER, per la vida, per més dura, complicada i puta que ens sembli o ens la facin (combinacions, aquí, com persones hi ha al món).

    Celebrar el bo i així el dolent no pesa tant. Gaudint del bo el dolent es retira. Encara que quedi pueril, sí, parlar de bo-dolent. El bo el 'crides' (l'altre també, dissortadament). Que vinguiiiiiii!!

    Mena (celebro la Taula Parada i porto ratafia pels postres. Pastís de móres amb farina integral...per defecar a gust!)
    • RE: Celebració sempre
      Mena Guiga | 21/09/2012 a les 09:08
      El que trobo 'rotllo' obligat social i de costums és l'haver de celebrar festes que sempre ha tocat (i que un cop no van tocar, quan encara no eren) i sobretot si el consumisme o un ensucrament excessiu les vesteixen (i imposen). I sap greu. Ara toca entrenar-se i trobar al Nadal (per exemple, una de les celebracions més afectades) la part humana, la de la senzillesa i la reunio volguda, no la de les mega teques i els regals a tort i a dret (no ens preocupem, però, que Na CrIsi ja ho fa per nosaltres!).

      Mena
    • Coincideixo Mena
      Joan G. Pons | 21/09/2012 a les 09:10
      Visca Mena !!! Tens més d'un motiu per celebrar el viure amb totes les seves vesants. Hi participo totalment. Les celebracions tradicionals també cal donar-hi una bona repasada creativa, com tu molt bé escrius.
  • RE: LA TAULA PARADA. Invitació a participar
    Daniel N. | 21/09/2012 a les 11:54
    Suposo que no és casual el tema, atès que a partir d'avui i fins dissabte es celebren les festes de la Mercè santa patrona de Barcelona. Visc a pocs metres de la fàbrica Damm a on acostumen a fer un concert així que fugiré des d'avui fora de Barcelona.

    Salutacions
    Daniel
    • Comentari a Daniel
      Joan G. Pons | 21/09/2012 a les 13:55
      Doncs sí, Daniel, ha sigut casual. Avui he escoltat comentaris sobre Santa Eulàlia i la Mare de Déu de la Mercè. Curiós.
      Com sempre, penso en temes personals que vius i sents i ho celebres i comparteixes.
  • Volia dir, Joan, que ve a ser sinònim de donar les gràcies
    Mena Guiga | 21/09/2012 a les 17:39
    Res a veure amb aquell dia dels americans d'aquesta acció (que no critico, però que sí, que tira per aquí, segons com). Gràcies és celebrar l'alegria del que som i tenim, quan valorem el que ens agrada només.
    No és un gràcies ni sectari, ni carrincló o retrògrad ni parroquial. És un gràcies de somriure interior (apa, ja me les carregaré, jo, ara!)..
    Gràcies, Joan!

    Mena (disculpes al parroquialisme)

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.