Detall intervenció

RE: LA PROPOSTA DE GALZERAN (HOME FOSC) PER REVISCOLAR EL REPTE. OPINEU?

Intervenció de: Fidel Català | 17-03-2017

Jo no opinaré sobre el repte, ja que no hi participo mai, ni ho faré.
Però crec que amb el poc ambient que hi ha en aquest fòrum segrestat, no crec que molta gent opini, i la raó és la mateixa per no participar en el repte, no jo, els altres forumeros.

Jo sols miro de ser la consciència que fa enfadar a algu que altre. De tota manera caldere, molta sort!


Respostes

  • RE: LA PROPOSTA DE GALZERAN (HOME FOSC) PER REVISCOLAR EL REPTE. OPINEU?
    Fidel Català | 17/03/2017 a les 20:19
    Jo no opinaré sobre el repte, ja que no hi participo mai, ni ho faré.
    Però crec que amb el poc ambient que hi ha en aquest fòrum segrestat, no crec que molta gent opini, i la raó és la mateixa per no participar en el repte, no jo, els altres forumeros.

    Jo sols miro de ser la consciència que fa enfadar a algu que altre. De tota manera caldere, molta sort!
    • RE: RE: LA PROPOSTA DE GALZERAN (HOME FOSC) PER REVISCOLAR EL REPTE. OPINEU?
      Calderer | 17/03/2017 a les 20:31


      Forum segrestat? No ho entenc.

      Lluís
  • Nanooo
    crow6 | 17/03/2017 a les 20:43
    Aquí sempre esteu igualito? Que si forum que si repte, no us podeu quedar a casita vostra i deixar la escritura pels quen saben? eo no vui ofendre que cadau es cadau, com estas noi? jo bien estic a lospital pero res not compungexis un navajas a lesquena com als bons de les pelis, a gracia latra dia un xulillo amb patilles sem posa xungo, vinga explicar coses que llegia de lespai exterior i de monstres i de leditor hugo que deu ser sanhugo que no li queia de la boca l'hugo va venir despues bon xavalillu pero el patillero dale amb els micronoseque de dinosaurios voladors i un altra amb pinta de vaquero de barret i barbilla tambe vinga que si llibres amunt i llibres avall tots coleguitas jo am vaix fixar am una neneta cuca i li vaig estar rondant total la nena era la del patillas i no vegis quan em van fotre a patadetes del bar vaic vere que no era un bar era una cosa una tenda llibreria res vaig avall topo amb un macarra mamat i vaig i em desfogo alla i mira que burro vaic ser total eren tres com armarios i un va treure la naja em vaic desmaiusar i no recordo res nomes a lhospital van venir els patillas i eldel barret tots compunjits jo lis vax dir nens no pasa res jo melo guiso yo melo como pero ells tan amablis em van regalar tot de llibres que no se jo mes hauria anat be de regalarme un jamonito pero bueno es l intensio que val ara som amigaxitos i he trobat un nene per gracia fi com un pinzel, em fa ojitos i jo tambe des del navajasu, i lhugo es tan guais que diu que escriura la meva historia de vida pero com si passes a les galaxies, cosa de ciensiaficcion, estic anamurat i feliz, bueno tu que tal
    • ostitutio!
      Fidel Català | 18/03/2017 a les 11:27
      però com t'has caigut per aquí malapeça? em sap greu (o no, si t'he de ser sincer, (tu to has buscat)). Si vas per gràcia quedem un dia, ara que be santjordi hi ha moltes festes pel barri i en els llocs literaris hi ha molta gent, no ens barallarem, les titis no em fan peça, ja ho saps, i més després del fiasco de les teves cosines franceses, ho recordes? quina festassa, sort d'aquell tiarru que ens vares presentar. Ep, voldré coneixer l0hugo aquest, me l'has pintat interessant i engrescat si et va regalar llibres després. Sembla bona persona. Però és igual, jo ara estic bé, tinc companyia i anem de tranquis, ja tenim una edat i els armaris fan pudor al final, de naftalina.
      Encara dec tenir el teu correu, quins dies aquells!! quan en el fòrum la gent possava els carrers i et deien bon dia amb moltes lletres de molts tamanys diferents i els colors, la gent escrivia en colors, recordes? Ara jo crec que això està mort. Tot són anuncis i reptes de quatre gats, això s'hauria de dir poetaires en català, ep que no hi tinc res en contre, però els relats, qui se'ls llegeix?
      Va et deixo que m'estic posant romàntic i encara no he esmorzat. Una cossa (havia escrit patada, mira tu) on més et dolgui. I ja ens ho explicaràs!
      Chao!
  • Gràcies Lluís
    Galzeran (homefosc) | 19/03/2017 a les 13:17
    per la teva bona fe, però imagino que ja deus veure que interès no n'hi ha tant, així que no t'amoïnis, el dia que voldrem participar ja ho farem, i si no, qui dies passa, anys empeny.

    El repte és per a gent que es vol posar a prova, i com hi ha tants reptes a la xarxa, aquest queda com amagat i poc apreciat.

    Tornaran les foques orenetes? no ho sé pas, però d'aquest niu han volat molts ocells que repte a repte han madurat el seu vol i ara fan altres nius fora de relats, que també són reptes, com les teves novel·les.

    Siau amic!

    Ferran

    • Ja ho veig Ferran.
      Calderer | 19/03/2017 a les 18:11

      Des de setembre que torno a escriure contes (microrelats i de més llargs) i cerco alguna motivació que em porti a escriure cada dia. Perquè em disperso en bajanades i perdo el temps miserablement. Em vaig ficar en una altra pàgina que promou reptes setmanals però després que em censuressin el conte aquest dels tres mosqueters que va guanyar el repte clàssic vaig decidir que no era adient per a mi. Vaig pensar que aquí hi havia prou gent (antiga i nova) per promoure una renovació i que el repte fos alguna cosa útil per als que necessitem motivació i, a més, volem crítiques que ens facin millorar.

      Ja veig que no, però tampoc podem culpar ningú. Si a la gent habitual ja li està bé no sóc ningú per venir a criticar res. Com molt bé dius si algun dia hi ha un tema o unes condicions que m'interessin hi participaré.

      Segurament participaré en el concurs ARC del mes que ve. He estat dies pensant en el tema globus però no m'ha sorgit res interessant. Una nau de l'espai ja em resulta més propera.

      Tu veig que et mous en diversos àmbits i amb força èxit: ARC, col·lecció Minairó... Felicitats.

      Per cert, avui el company Vladimir ha publicat un microrelat meu al seu Blog de la Bona confitura.

      Salutacions

      Lluís
      • estic content amb els relats
        Galzeran (homefosc) | 19/03/2017 a les 23:39
        que m'estan publicant fora de l'ARC. Has participat oi a la revista INÈDITS? demanen relats de més de quinze pàgines, però segur que en tens algun.

        Amb la ficció fantàstica i el terror, que solem ser una colla de frikis, fem una bona feina els darrers temps, amb llibres interessants, on jo he participat en dos, els dels minairons i la Catalunya Mítica de fa un parell d'anys amb Orciny Press.
        Vaig treballant un fons d'armari que em permeti fer un recull algun dia d'aquests.

        Però hi ha més llibres, i força propostes interessants, t'has de bellugar una mica per aquest món de micro contistes i jo ara, que m'han prejubilat, tinc temps per anar a llocs que abans no anava, presentacions i trobades. Bé fa tot just vint dies que estic en aquesta situació.

        He llegit el teu micro de l'anell, ens condueixes molt bé per tot el periple que fa l'anell, fins al final de l'espectacle. Un relat sense fissures.
        En el concurs de l'ARC jo hi participo cada mes, jugo més que res, faig provatures, com un alquimista de les lletres i me'n ric una mica de tot plegat, però faig servir un altre nick, si no saps quin és, a la bio hi tinc un enllaç. Aquest el tinc aparcadet per a comentar i coses així.

        Bona nit i a veure si et llegeixo el mes vinent un relat del concurs ARC.

        Ferran
    • RE: Gràcies Lluís
      lisboa | 20/03/2017 a les 11:41
      Hola Ferran i Lluis,

      Fa una mica de pena constatar que aquella eina fantàstica per aprendre a escriure, el repte, està pràcticament mort. Jo ja fa temps que gairebé no escric, però de tant en tant m'agrada obrir la pàgina de RC per veure si hi treu el cap algun dels relataires veterans.

      Va ser bonic tot plegat, i també va estar molt bé aquella iniciativa del taller de Sants.

      Salutacions del sangifetge, des de la nostàlgia.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.