Detall intervenció

RE: hòstia George!

Intervenció de: surina | 29-06-2010


gipsy,

ets la millor.

Irene Tironi


Respostes

  • RE: Qui vol participar en un experiment?
    T. Cargol | 29/06/2010 a les 14:51

    Una mica llarg per a la meva capacitat de concentració, t'ha quedat el text, George, però acollonidor i sinistre, tanmateix, en la tradició Mefistofèlica,....qui s'hi apunta?
    • A mi no em falla la inspiració
      Calderer | 29/06/2010 a les 15:00

      Però entenc que la substància aquesta va m´s enllà d'aquesta facultat.

      Ara, com que sóc de l'ofici em miro amb molta prevenció qualsevol farmac experimental. Prefereixo menys inspiració i menys capacitats que no exposar-me a segons quins riscos.

      Altra cosa seria discutir els dos casos de doping literari que s'endevinen a partir del post del George Smith. Té la pàgina una política antidòping? Què té ha dir sobre el tema la associació de relataires?

      Lluís
      • jajajjaajajjaa política antidoping!
        gypsy | 29/06/2010 a les 15:05

        Vols enfonsar la PAGE?

        Mira que ets gamberro, i això que no en fas cara, jajajajaja!
  • hòstia George!
    gypsy | 29/06/2010 a les 14:56

    Per què m'has descobert?, reconec que amb cada dosi d'eritropoetina, fos on fos, necessitava posar-me a escriure, el tema era el de menys, la ment se m'enterbolia i em pujava com una fogarada per l'espinada. El meu marit, sovint m'ha dit que estic boja, escrivint a les tres de la matinada quan em llevo a dos quarts de set per anar al gimnàs (amb ell) per poder ser a temps a la feina. De vegades, no dormo o dormo molt poc, però m'és igual, estic com posseïda i a ell no li ho puc explicar. Diu que si estic així sense guanyar ni un duro... què faria si fos una escriptora professional? Qualsevol cosa em serveix per inspirar-me, ell mateix m'inspira molt. M'agrada el seu cos - és tan guapo - i m'agrada la seva ment quadriculada, m'encanta que no pugui copsar la meva bogeria, ni classificar-me ni etiquetar-me com tant li agrada de fer amb tot. Ell ho atribueix als meus gens, diu que tenim uns gens de bogeria. No sap que és l'eritropoetina!
    Una nit vaig intentar punxar-li una dosi quan dormia, volia veure'l esmaperdut, amb deler d'escriure, però es va despertar i ho vaig deixar córrer.
    I mira, jo sóc una "llufa" literàriament parlant, però ves a la llista d'autors més prolífics! quant temps porten ell amb l'èxtasi literari, perquè el pitjor del cas és que encara que facis el ridícul amb un text, t'és ben igual sota els efectes del principi actiu. És com una agressivitat comparada a la sexual quan tens divuit anys, almenys la que tenia jo... allò de mossegar i arrencar cabells! agghhh!
    I la Carme Cabús? què? quants anys porta? i en Capdelin? o mon dieu! aquest era perfecte!
    Tens por de formar part de l'experiment? pensa que el que se sent és molt més que en qualsevol orgasme físic sexual, s'assembla més a orgasmes místics com els de Santa Teresa de Jesús, allò sí que era canyero sense punxades, quina dona!

    I ara què? tothom sabrà que escric per la proteina!
    a més tinc més nicks, és clar: l'opuscle, la besllum, en Vincent... ufff I el deomises és a punt d'esclatar d'una sobredosi! perdona'm deomisin, però lo teu ja no pot ser ni humà!

    Georgi, quan ens veiem les cares t'arrencaré una orella mentre et faig el petó de cortesia!


    :-(


    • RE: hòstia George!
      surina | 29/06/2010 a les 19:01

      gipsy,

      ets la millor.

      Irene Tironi
    • RE: hòstia George!
      surina | 29/06/2010 a les 19:01

      gipsy,

      ets la millor.

      Irene Tironi
      • surina...
        gypsy | 29/06/2010 a les 20:56

        vosaltres, sou tots genials.
        De vegades he volgut deixar la pàgina, perquè requereix temps i és clar, treballant tot el dia, amb dues filles, un marit, una mare que és un Sol i està molt per casa nostra, ara que s'ha quedat vídua, i vols estar per tothom, perquè tothom necessita ser escoltat. Doncs, algun cop he pensat: "deixo d'escriure una temporadeta fins que tot sigui més relaxat". Però, no puc deixar RC. M'agraden els reptes, les trobades, el fòrum, les cançonetes que poseu, les bromes de'n George...i escriure sabent que algú et llegeix i li transmets alguna cosa.
        Això de RC és molt màgic, encara que en George no hi estigui d'acord.

        petonàs!
  • RE: Qui vol participar en un experiment?
    Epicuri | 29/06/2010 a les 19:12

    Primer de tot, dir-te, amic George que t'estimo tot i que amb tot el "carinyu" del món et demandaré. Quedes avisat!

    Els càrrecs? són de consciència, a veure, que m'aclareixi per que això de la eritropoetina m'ha agafat com una intoxicació crònica que tractaré de sintetitzar...

    Primer per difamació: a RC no hi han lletraferits i no LLETRAFOLLS, demana-li a la subjecte angie per més aclariments no se si es coincidència, contaminació o sobredosi.

    Segon per frau. Jo el que cercava eren precisament els efectes perniciosos de la tuberculosi aquesta.

    Tercer per polinickgàmia, per que això de que no més has escrit tres relats no t'ho creus ni eritropoetiniproteinitzat . Se quiets i on vius, fins i tot a quina escola van els teus fills i la llista complerta dels seus amics i les notes que tenen d'aquest curs.

    Quart per excés de consum de substància estupefacteant, amb secreció d'enginy

    Cinqué per que se't veu d'una hora lluny la pertinència secta perniciosa cienciològica.

    Sisè per allargar el tema fins malaguanyar una ora de feina ( del meu "jefe").

    i Setè...com m'ha fet, m'heu fet riure una bona estona i això tal dia com avui te molt de valor arxivaré la demanda no fos que la pillés el TC... i ves a sapiguer si la lies i et deixes com al patit estatutet ( Patutet?). A més no estic al'alçada.

    Nose si a en calderer li despertaràs l'ànim de polemica, però despertar-lo sembla que si, que l'has despertat, d'allò...no seràs en Calderer tu...ves em penso que m'està baixant la proteïna. Vaig a la P. Sant Jaume que em penso que en reparteixen de Franc...amb cava i tot!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.