Detall intervenció

RE homes, sempre hi surten guanyant

Intervenció de: AntavianA | 13-03-2005


Però encara hi ha dones que només reben la rosa i la parella no els hi regala un llibre??? ai déu meu...jo és que en comptes de portar una rosa vaig amb el lliri a la mà... O sigui que encara estem així? amb només roses per les dones i llibres pels homes? No m'ho crec...no pot ser!

Doncs jo sempre reclamo llibre i rosa, i si en poden ser dues, millor...jeje De fet no ho reclamo, ja m'ho porten...

Apa, xiau xiau...

a esperar el dia de sant jordi...

una abraçada relataires

AntvianA

p.d: potser apareixo a la presentació del llibre relatsencatala però...em fa un xic de vergonya pq em sembla que ja us coneixeu tots...amb tantes quedades que heu fet, no?


Respostes

  • RE: Que es Sant Jordi per nosaltres?
    jordi domènech i arnau | 12/03/2005 a les 23:19

    De petit això que va matar l'aranya, no ho acabava d'entendre. Un drac si que tenia mèrit, però una pobre aranya, tam simpàtiques que em queien i tanta estones que havia passat mirant com feien la seva teranyina…
    Tot i que era el meu sant, no recordo que el 23 d'abril fos gaire especial llevat del 10% de descompte de les llibreries, era el moment de gastar els estalvis, de gaudir de llibres nous i, a vegades, d'emprenyar-me per haver gastat els pocs diners en una cosa que no m'havia fet el pes.
    Ara des de fa molts anys Sant Jordi m'evoca la seva diada -des del meu punt de vista, clar-, passar-se tot el dia a una parada de les Rambles (sempre em reservo aquest dia de festa) venent llibres, especialment quan n'he tingut algun de meu, i parlant amb molta gent.
    Segurament es pot dir que tot plegat és un muntatge comercial, però si més no aconsegueix que algunes persones que mai comprarien un llibre, ho facin
    Sempre he trobat alguna parada per treballar-hi. Primer amb revistes amb les que col·laborava i des de ja en fa uns quants anys muntant parada amb uns pocs companys que ens autoanomenem "Gent de la Terra" i que ens dediquem aquest dia a vendre alguns llibres de tema català i fonamentalment a convidar escriptors a que signin els seus llibres i xerrin amb es seus lectors.
    Aquest any m'agradaria poder comptar amb alguns escriptors de Relats ja que estic promocionant una col·lecció de llibrets que ben aviat explicaré aquí el fòrum com funciona, de moment ja som cinc autors i una dotzena de títols.
  • RE: Que es Sant Jordi per nosaltres?
    Ferran de Montagut | 13/03/2005 a les 19:20

    SANT JORDI SOLS ES UNA LLEGENDA!
    NO VA EXISTIR MAI
    • RE: RE: Que es Sant Jordi per nosaltres? RES!
      Ferran de Montagut | 13/03/2005 a les 19:29

      COM DEIA VA SER UNA LLEGENDA AQUEST SANT! Al igual que el drac tampoc va existir mai, el que passa es que amb els anys els comercians interesats varen escollir aquest dia del Sant per instuïr la venda de flors i la dels libres que vàren promoure anys despres els libreters de Barcelona i va quedar així instituïda dita festa;i que clar això es veritat el Sant va existir però no el cavaller! Una salutació des dels Pirineus de (Girona) del Ferran de Montagut
      • Mentida!
        Gerard Germain Gonzàlez | 14/03/2005 a les 11:10

        Això és absolutament mentida. El mite és antiquíssim, el portaren els cavallers catalans que anaren a les Creuades. Es va insituir com a diada de Barcelona cap al 1300 i escaig (dit de memòria) i un segle i mig després a tot Catalunya. Posteriorment, fou la data de naixença o mort (mai me'n recordo :P ) de Cervantes i Shakespeare, i per això és el dia mundial del llibre.

        Això fa que per una banda es regalin roses als enamorats (a Catalunya) i per l'altra es regalin llibres (a gairebé tot el món, però no amb tant d'èxit com aquí). Que té el seu component comercial? això és innegable; però ni és un mite inventat, ni trobo malament que comprar llibres es posi de moda.

        I pel que es discutia més amunt, no és incompatible les roses i els llibres per a les noies!! a les meves amigues els regalo llibres ^^ (roses ja no, que són amigues xdd), i a la xicota evidentment que li regalaria ambdues coses '¬¬ .

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.