Detall intervenció

RE: Ei! No pleguis, coi!

Intervenció de: filladelvent | 27-04-2006


Una de les millors crítiques que m'havien fet mai! No facis cas d'aquestes polèmiques que s'acaben tan ràpid com comencen. Si així ho vols, continua comentant a la gent. Per mi fora un plaer que em continuesis criticant la meva obra, i t'ho agraïria molt personalment.

Gràcies per la teva sinceritat.

-Filladelvent-


Respostes

  • és el que té la sinceritat
    instants | 27/04/2006 a les 22:50

    que no tothom té la capacitat d'acceptar-la, felicitats xiqueta! bon intent!
  • RE: SORRY!
    pseudo | 27/04/2006 a les 23:37

    Bones de nou,

    Primer de tot merci l'explicació que m'has fet més avall, hi ha moltes coses sobre l'escriptura de prosa i versos que desconec, podria dir que és perquè sóc de ciéncies... És més crec que mai he trobat la informació adequada. suposo que al no topar amb l'eina adecuada. Tot i així, encara que ho conegués, dubto que mai escrigui res que realment valgui la pena, per aquestes coses es necessita "pasta d'escriptor".

    A mi el teu comentari, m'ha servit i molt... sobretot en el sentit de que hi ha quatre aspectes que es valoren en les poesies, dels quals jo només en coneixia dos, la rima i el nombre de síl·labes. No només em serveix per apendre algo nou, o per escriure, sinó també per entendre i gaudir més de la poesia.

    Així que, altre cop, moltes graàcies.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.