Detall intervenció

RE: copernic l'enquestador, manel en minúscula, pseudo el desaparegut, Siset Devesa el... què? ....... i tota la resta...

Intervenció de: pseudo | 23-11-2007


Com diuen tots, gràcies a vosaltres. Presentant el llibre a la nostra ciutat és difícil no sentir-se temptat d'acompanyar-vos.

Espero que sigui tot un éxit.

Salut


Respostes

  • gràcies a vosaltres..
    manel | 23/11/2007 a les 09:43

    a en Vicenç i a tu Sílvia,
    per venir a prop de casa nostra amb els vostres llibres.
    Un plaer conèixer-vos. Una trobada curta però divertida i engrescadora.
    Porteu molta gira i potser ja esteu una mica "cremats", però per nosaltres va ser molt gratificant, una xerrada fresca i amena, i on vam comprovar que en copernic no només pregunta coses al fòrum.

    com ja he dit, GRÀCIES (amb majúscula) a vosaltres.
    i aquests vosaltres també inclou en brumari, que va arrodonir el vespre amb la presentació, i una molt agradable i interessant conversa.

    Avui esperem la crònica "oficial" per part del senyor de les estrelles.
    fins la propera!

  • Gràcies a tots vosaltres per venir a Girona...
    Siset Devesa | 23/11/2007 a les 09:52

    ... a presentar les vostres obres que segur que seran un èxit. Gràcies per pensar en aquesta ciutat i records també a Guillem Terribas i a la llibreria 22 pel seu magnífic acolliment.

    Ja tinc els vostres llibres a la tauleta de nit, en posició preferent. Després de la presentació d'anit tinc unes ganes terribles de començar-los a llegir.

    Salut !
  • RE: copernic l'enquestador, manel en minúscula, pseudo el desaparegut, Siset Devesa el... què? ....... i tota la resta...
    pseudo | 23/11/2007 a les 13:56

    Com diuen tots, gràcies a vosaltres. Presentant el llibre a la nostra ciutat és difícil no sentir-se temptat d'acompanyar-vos.

    Espero que sigui tot un éxit.

    Salut

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.