Detall intervenció

RE: certament, els ÚLTIMS COMENTATS és un molt bon recurs que utilitzon molt sovint! (no+)

Intervenció de: Roi Marphille | 13-01-2007


certament, jo també


Respostes

  • Penso que et podries passar per...
    angie | 13/01/2007 a les 12:14

    la meva plana! jajaja

    Comparteixo els teus gustos i actitut davant la tria d'un relat... mira que som mandrosos i simples eh?...

    (d'on has sortit tu? vaig a tafanejar...)

    angie
    • I també soc una mica...
      angie | 13/01/2007 a les 12:16

      desmemoriada... tu ets el dels minirelats!jeje
  • RE: què fa que llegiu un relat?
    ginebre | 13/01/2007 a les 12:27

    Jo també començo per els últims comentats i si m'agrada algun comentari vaig a la plana de qui l'ha fet. Vaig fent un recorregut a vegades caótic, seguint fils de la teranyina, ara pel nom de l'autor/a que em sembla suggerent, ara pel títol, ara pel comentari...
    Tinc també la meva llista d'autors preferits/des i els visito regularment per veure les novetats. En general també m'agraden els relats curts, o mitjans. Els relats mś llargs si són del preferit/da, m'els llegeixo quasi sempre ,perquè ja tinc confiança en que m'grada.
    També depèn del dia ( o de la nit), l'estst d'ànim, per anar seguint fils de poesia, relats curts, o llargs. A vegades m'agafa per un autor i comnço des del seu primer relat, i vaig seguint i veient el seu camí.
    En fi, és una engaxamenta total!!

    Jo també vaig ara mateix a veure qui ets tu, Roi!!!
    Salut!
  • uo! això podria ser la següent pregunta a l'Enquesta sobre hàbits lectors a RC!!!
    kispar fidu | 13/01/2007 a les 12:53

    (la que està fent el copernic...)

    doncs jo, va a dies i a moments...

    però, normalment:

    pel títol... doncs sí, és el primer que entra pels ulls, com la imatge d'una persona per molt que no donis molta importància al físic i l'aparença... El títol d'un text, és com els ulls d'una persona... és el que més parla a primer cop de vista.

    ... els primers paràgrafs... De fet, això em serveix, en tot cas, per a no llegir-lo; ja que un cop sóc dins d'un relat, normalment el llegeixo, a no sé que els primers paràgrafs no em facin gens el pes i no em cridin a continuar llegint.

    autor, amics... sempre, o molt sovint, faig un cop d'ull a aquells autors que aocstumen a agradar-me i aquells coneguts del web amb qui hi tens més relació, dins i potser també fora del web.

    La llargària del relat, jejeje, certament, aquest és un punt que miro molt i tinc força en compte. Tenint en compte que al web hi ha un munt de gent i encara molts més relats, el que més m'agrada es poder llegir una mica de tot, i de tothom, per aquí i per allà... per tant, tampoc m'agrada haver de dedicar excessiu temps (més de 5 minuts normalment...) a un sol escrit...
    Tot i que n'hi ha molt que s'ho ben mereixen i no et fa res passar-hi una estona!

    El tema, doncs sí, tot i que per les temàtiques en que es Classifiquen els textos no, o sigui no pas per la temàtica Poesia, o Fantàstica, etc. Sinó més pel tema en si del text... per les intros...

    El morbo, doncs no pas... de fet, diria que gens...

    apalins, ens veiem!!!!!

    p.d: segueixo pensant que es podria incluïr a la enquesta sobra hàbits lectors a RC!!

    Gemm@
    • certament, els ÚLTIMS COMENTATS és un molt bon recurs que utilitzon molt sovint! (no+)
      kispar fidu | 13/01/2007 a les 12:54

      • RE: certament, els ÚLTIMS COMENTATS és un molt bon recurs que utilitzon molt sovint! (no+)
        Roi Marphille | 13/01/2007 a les 13:03

        certament, jo també
  • Jo miro els últims publicats i...
    Jere Soler G | 13/01/2007 a les 13:35

    els últims de la gent que conec i que sé que m'agrada com escriuen...
    Quan escric, però, no penso en agradar al lector, sinó a mi... i per això sóc dels que fa servir diccionari de sinònims... per arribar a l'expressió que a mi m'agrada... Intento d'escollir la sonoritat més adient per a cada significació, em satisfà més el fet que m'agradi a mi com a escriptor, que no pas a qui em llegeix com a lector. I les valoracions que em puguin fer les agraeixo, però tant se m'en donen. Valoro això sí els comentaris sincers i constructius.
    També m'agrada llegir relats llargs si m'adono que qui els escriu és dels autors que m'agraden més... per cert us recomano els relats llargs d'en Biel Martí, Sergi Yagüe, Lluisba, Unaquimera... i segur que me'n deixo algun... Allan Lee i Herge... i me'nc onctinuo deixant algun altre...
    Salutacions...
  • RE: què fa que llegiu un relat?
    Naiade | 13/01/2007 a les 14:09

    Dons mira jo el primer que faig es mirar els últims publicats, el titol es molt important, desprès si hi ha algun autor que ja sé que m'agrada també influeix.
    Desprès vaig a últims comentats, o l'editora destaca, o relats al atzar, t'emportes sorpreses agradables. Per mi es excitant descobrir autors que no coneixia.
    A hi també m'agrada rastrejar el que ja han escrit.
    Reconec que també sóc una mica mandrosa quan veig un text molt llarg, però procuro esforçar-me perquè la poca paciència fa que ens perdem coses molt bones.
    També agraeixo molt els comentaris que em fan sobre els meus relats, això ajuda molt a millorar, sempre que sigui constructiu, que generalment ho és.
    Ara indagaré a veure qui ets, perquè no et conec. Som tants.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.