Detall intervenció

RE: CANVI DE FOTO.

Intervenció de: Nil de Castell-Ruf | 26-07-2018

Aquest amic, un gran maquetista ja retirat, sense un ral pels deutes que arrossega no crec pas que ho vulgui fer de franc. Nogensmenys si que, crec, que s'avindria a suggerir idees brillants. Ja li en parlaré.... Pel que fa a la proposta d'obrir un copte corrent jo ho faria. I seria el primer en aportar una ajuda econòmica. A vegades compro rasca-rasca o millor dit grata-grata i qui sap, em pot tocar un bon pessic. Un cop ja vaig ésser agraciat amb 5000 euros! Bona nit Transparent, així m'agrada...


Respostes

  • RE: CANVI DE FOTO.
    Galzeran (homefosc) | 22/07/2018 a les 10:37
    Podria ser que estigués desactivat, o bé temporalment o per sempre.

    el manteniment de la pàgina és costós i qui la manté ho fa gairebé per amor a les lletres. Les nostres improbables aportacions, que ens demanen a sota d'aquests missatges ajudarien si fossin multitudinàries.
    • ui, s'ha enviat sense acabar ;-).
      Galzeran (homefosc) | 22/07/2018 a les 10:46
      No vull dir que tu ara en facis una de grossa, que de ben segur ells t'agrairien, però venia a dir que tenim sort si encara ens mantenen oberts, si falla alguna cosa hem de ser comprensius.

      Una cosa que ara se m'acut és que, si l'Associació de Relataires, filla d'aquesta pàgina i deutora de molts dels seus associats, si l'Associació, com deia, tingués molts més associats, i actius, no sols de quota, actius de feina, que tots en tenim de feina i dols ens falta ficar-nos a pencar per la cara en una associació... marxo per les branques... que si fos més forta podria fer alguna cosa de cara a mantenir la pàgina en millors condicions, fent aportacions a la gent que ens la manté oberta.

      És una idea, no una obligació, i disculpa que utilitzi la teva demanda de canvi de foto per esplaiar-me, però darrerament hi ha força gent que es queix que les coses no funcionen com abans, o que fallen no sé què.


      Com deia l'àvia, qui no vulgui palla que no vagi a l'era... ostres em sembla que no venia a tomb aquesta ara.


      Des de l'Associació es pot arreglar, és feina, alguna voluntari?
      • RE: ui, s'ha enviat sense acabar ;-).
        jovincdunsilenci | 22/07/2018 a les 23:23
        Jo ja entre demanant disculpes per aquella intervenció detestable que tan de bo no haguera tingut lloc. Ara comprenc molt millor algunes coses que abans no. Sí, sóc així de curteta. D'altra banda, supose que a la meua pàgina pot entrar qui vulga, i comentar o no, només faltaria: ho dic perquè em vares fer mal, Jaume, i no sé si calia.

        De moment no m'havia plantejat res semblant a penjar una foto, però si que m'agradaria que quedara ben clar que jo, en aquest moment i ara mateix, no he pogut fer cap aportació econòmica a la web i les altres, dons, mira, cadascú fa el que pot. Procure molestar poc. Això sí: clar que m'agradaria contribuir amb diners,
        però només tinc una tarja de dèbit i per aconseguir-ne una altra de més segura tampoc no dispose de recursos i entenc que no és segura. L'únic contacte que tenia amb un veí del poble de tota la vida i que ara viu a Barna l'he perdut perquè no bé a València sovint i, encara que podria demanar-li el favor de que anara en el meu lloc (per telèfon, s'entén) no m'atrevisc; està molt ocupat.

        Disculpeu perquè, encara que no es tracte d'un dol, em sabria molt mal que la pàgina es tancara. No us càpiga dubte que, si algú em diu com, sense tarja, ara mateix tindríeu una aportació que, tot i no ser molt gran, seria aportació a fi de comptes. Gràcies.

        • RE: RE: ui, s'ha enviat sense acabar ;-).
          jovincdunsilenci | 23/07/2018 a les 01:28
          Bé, es que pel que fa als diners, ni ara ni abans, encara que crec que falten informació i seguretat. No recorde si ja ho ha proposat Nil, però una mica de informació no em vindria malament. Anem sempre a allò més segur si no disposem de fortunes ni res que s'assemble. Però tampoc no em cal una fortuna per ser solidària i és el que m'agradaria.
  • RE: CANVI DE FOTO.
    Nil de Castell-Ruf | 22/07/2018 a les 17:06
    Primer de tot diré que més d'un cop els hi enviat un missatge demanant pel numero de compte corrent on poder fer la meva humil aportació i encara és avui que estic esperant resposta. Perquè el que no faré es pagar amb tarja... Després tant de revisar i aquí he vist aparèixer, una vegada, un poema en castellà! Quan el bloc és per al català. En els comentaris, hi ha hagut un graciós
    que va penjar videos porno i un altre comentaris en anglès. També hi ha qui es registra per comentar-se a ell mateix! i així fer-se visible al lateral dels comentats... En quan als nous recomanats per l'editor, detecto que no és del tot honest...
    Jo només tinc agraïment envers la gent que fa possible aquesta web que m'ha permès poder expressar-me amb la meva poesia.... i també saber-ne dels altres...
    L'afer de poder canviar la foto, si és que està desactivat és una gran pega cap a els usuaris. Perquè la pena d'aquesta web és que no hi ha cap voluntari desinteressat que vulgui millorarla i donar-li un caire, fresc, modern i efectiu en quan al disseny. Tinc un amic entès en la matèria que em diu que aquesta web té un disseny demodé i que fa olor a naftalina. Començant per el logo, un enrotllable pergamí d'allò més cursi. La veritat que aquesta web mereix un altre disseny. Més color, més innovació, etc... Jo no entenc d'aquestes coses, però si en sabes m'oferiria voluntàriament. Amb els que som podríem finançar aquesta renovació, i us ho diu un que va super-escurat de calés, però que valora la feina feta fins ara. Nil.
    • RE: RE: CANVI DE FOTO.
      Fidel Català | 26/07/2018 a les 21:30
      Hola Nil! escolta company, qui se'n fa càrrec de tot el manteniment de la pàgina és omatech, si el teu amic li sembla bé, que proposi un projecte per a la pàgina als d'omatech i que s'ho mirin tu!
      Jo no conec ningú d'omatech, per+o per altres discussions que he anat veient aquí, discussions civilitzades, d'això que dius tu jovincdunsilenci, crec que sols ho recordes tu, jo tinc costum de liarla sovint, ara no tan que ja vaig tenint una edat i m'he de cuidar que el cap em volta amb més facilitat.
      Veus, ja m'embranco.

      Escolta que això no ha de ser fàcil, ho sé, però per provar que no quedi, que més fàcil és escriure aquesta tirallonga que no pas edificar una pàgina nova, dic jo vaja!

      Au! bona nit i bon vent... bé de ven no gaire, més aviat calor seca per aquí.

  • RE: CANVI DE FOTO.
    Nil de Castell-Ruf | 26/07/2018 a les 23:06
    Aquest amic, un gran maquetista ja retirat, sense un ral pels deutes que arrossega no crec pas que ho vulgui fer de franc. Nogensmenys si que, crec, que s'avindria a suggerir idees brillants. Ja li en parlaré.... Pel que fa a la proposta d'obrir un copte corrent jo ho faria. I seria el primer en aportar una ajuda econòmica. A vegades compro rasca-rasca o millor dit grata-grata i qui sap, em pot tocar un bon pessic. Un cop ja vaig ésser agraciat amb 5000 euros! Bona nit Transparent, així m'agrada...

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.