Detall intervenció

RE: Boooooooooooona nit relats!!!

Intervenció de: Perestroika | 10-12-2010

Bona i trapella nit, mestre!


Respostes

  • RE: Boooooooooooona nit relats!!!
    Josep Bonnín Segura | 10/12/2010 a les 21:08
    Nanit, Gran Sam-el-fost, que els deus siguin plausibles amb tu i que omplin el teu camí de benaurances; a tu i a tots els beduïns i beduïnes que encara gaudeixen d'aquest meravellós oasi.

    Keops El beduí de les terres d'ultramar
  • RE: Boooooooooooona nit dinosaures!!!!!!!
    angie | 10/12/2010 a les 21:28
    Un hom-beduí com cal sap que el desert és en constant transformació. Allò que en un passat foren dunes en moviment, isolades durant el dia i que de nit canviaven de color, banyant-se de blau fosc, ara són nous horitzons per explorar. Aquelles nits fosques, il.luminades tan sols pel gran Cercle de la Vida a tocar de terra i pel Dòlar de Plata damunt els turbants i vels, on homes i dones s'escalfaven amb les paraules, ara són nits de descoberta, de remembrança i caliu en nous campaments, uns entre arbredes i d'altres entre el rebombori de la gran Medina. L'oasi ha sucumbit a nous plaers i descobriments, però ha creat fils invisibles que només seran trencats per la dalla de la mort... Fou tan generós que no és estrany que se'l trobi a faltar, però fruit d'aquesta generositat, aparegueren petits oasis particulars, que sempre el tindran present, doncs sense ell, potser no hagueren estat trobats...

    Així que la Leila, també per darrer cop, llença el record damunt la sorra i s'amara de l'olor de les menges i el caliu d'aquelles converses gravades a foc, per dir-vos que, malgrat la llunyania d'aquell màgic lloc, la nit no deixa de ser una boooona niiiiiiiiiiiiiit!

    Leilange
  • RE: Boooooooooooona nit relats!!!
    Perestroika | 10/12/2010 a les 23:57
    Bona i trapella nit, mestre!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.