Detall intervenció

RE: A veure: he fet un xurro amb l'enllaç

Intervenció de: David Gómez Simó | 14-02-2015

premis literaris


Respostes

  • Doncs són premis que s'han fossilitzat o què? Un d'ells és aquest (pareu esment en el termini i la dotació) (vaig a tafanejar més...increïble! Retrocedim en el temps)
    Mena Guiga | 14/02/2015 a les 20:33
    PREMI

    Modalitat: Narrativa
    Convoca: Consell d'Estudiants de la UdG, amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el Rectorat de la UdG.
    Lloc de presentació: Delegació General del Consell d'Estudiants
    Adreça: Pujada dels Alemanys, 9
    Municipi on es fa el lliurament: Girona
    Comarca: Gironès
    Telèfon/s: 972 418116

    BASES

    Els treballs hauran de ser inèdits. Extensió: de 10 a 25 pàgines. Les obres es presentaran per quintuplicat i mecanografiades a doble espai. Es podran presentar sota pseudònim, tot i que caldrà explicitar el nom, l'adreça i el telèfon de l'autor.

    ALTRES DADES

    Termini: Dimecres, 31 Març 1999
    Lliurament: L'adjudicació del premi serà el 22 d'abril de 1999, a les 21.30 h a l'edifici Mercadal de la Universitat de Girona.
    Dotació: 50.000 ptes.
    • RE: Doncs són premis que s'han fossilitzat o què? Un d'ells és aquest (pareu esment en el termini i la dotació) (vaig a tafanejar més...increïble! Retrocedim en el temps)
      Rubba Bertanero | 15/02/2015 a les 04:36
      Tens raó, Mena!...O potser és narrativa fantàstica, i 1999 és una regressió en el temps....O potser 50000 ptes , no es refereix a pessetes,sino 50000 patadetes, o putadetes (potser és una remuneració diferent ;-))
      • RE: RE: Doncs són premis que s'han fossilitzat o què? Un d'ells és aquest (pareu esment en el termini i la dotació) (vaig a tafanejar més...increïble! Retrocedim en el temps)
        allan lee | 15/02/2015 a les 09:57
        Heu de pitjar a un enunciat que diu "Premis en vigéncia" o quelcom semblant, i llavors surten els nous. Bon dia.
        • Oh, m'has aixafat la guitarra! Jo que em veia en plen relat pedrolià com ara 'El regressiu' (dins "Trajecte final"). Massa inquietant, no va bé per al sistema nerviós parasimpàtic, potser.
          Mena Guiga | 15/02/2015 a les 10:16
          No, s'hi s'ha de ser 'justet' (parlo per mi) de no saber-ho veure. Hahaha. No m'estranya gens. Un cop que vaig haver de parlar per un micro em van dir 'acostat-t'hi' i m'hi vaig fotre una hòstia. I el primer cop que em van passar un mòbil per a respondre, hehe, el vaig posar estirat com si fos un entrepà i li parlava per un extrem. No tinc solució.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.