Detall intervenció

RE: A tots els autors més llegits i més votats

Intervenció de: JA ESTEM PARATS STOP | 10-05-2005


justa la fusta.
aIXÒ VA AIXÍ.


Respostes

  • un problema...
    AnNna | 10/05/2005 a les 13:35

    un dels problemes d'aquesta pàgina és aquest, que hi ha molta cosa per llegir i molts links per veure... i és, clar... sempre hi ha gent que queda en un segon pla... però ja es van fent propostes per a descobrir aquests autors novells...
    jo, perquè la gent em llegeixi, em passo el dia escrivint al fòrum... algú hi haurà que caurà en el parany del meu nick i quedarà atrapat en els meus poemes, no? jejeje!
    tot i que d'aquí 3 relats els 50!!!! :P
    petons,
    AnNna
    • AnNneta, anNneta...... i Julius
      brideshead | 10/05/2005 a les 14:46

      Tens tota la raó, i el Julius també, és impossible llegir-ho tot! el divendres passat vaig descobrir en Vicenç Bacardit, i mira, em vaig disgustar molt.... En Marc Freixas també l'havia descobert feia poquet i vem estar d'acord que hem de fer un esforç per ampliar el nostre ventall de lectures i comentaris..... És una feina cada cop més utòpica, però ja us puc assegurar que jo la intentaré fer. Recordo l'acollida que em van fer a Relats quan m'hi vaig estrenar, i us asseguro que mai me n'oblidaré!
      Apa, una abraçadeta per a totes i tots vosaltres!
      • RE: AnNneta, anNneta...... i Julius
        marc (joan petit) | 10/05/2005 a les 15:09

        Cert!

        Perduts en la "immensa mar blava", no? vivim en un món d'un desordre constant i creixent (entropia), i a vegades em sap greu que s'implanti en llocs com aquests.

        Apasiau!

        Marc Freixa (Joan Petit)
  • RE: ...
    meya | 11/05/2005 a les 11:06

    La veritat si que és desencisador publicar un poema o un relat aquí i no tenir ni un sol comentari, com que jo en tinc dos i un es teu Julius, aprofito per donar-te les gràcies.

    I per aquells que fa temps que esteu per aquí, no es podria demanar que les obres dels autors nous tinguessin un apartat diferenciat ?.

    Val que no ens coneixem, però com diu en Julius tots heu tingut un primer cop.
    • RE: a tots els autors.....
      Julius | 11/05/2005 a les 12:16

      Hola meya, acabo de llegir el teu darrer poema Bon dia, només dir-te que és Genial. Petonàs.
  • RE: A tots els autors més llegits i més votats
    XvI | 11/05/2005 a les 16:07

    Jo també trobo que aquestes categories promocionen els "menys necessitats". Ja fa temps vaig proposar que es destaquesin els menys llegits i els menys comentats, per tal de promocionar-los, però em sembla que no es va acabar d'entendre i algú s'ho prenia com una mena d'humiliació (a mi m'encantaria que em posesin un link als meus relats menys llegits). En qualsevol cas no cal treure res, simplement es podrien afegir més cuadrets d'aquests que fossin a l'atzar; ja hi ha autors a l'atzar i relats a l'atzar, però podria haver-hi un per categoria (poesia, humor, social...). No sé, jo des que estic per la web que els més comentats són els mateixos, que no dic que no s'ho mereixin, però potser eviten que en surtin de nous.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.