Detall intervenció

quina putada, l'embolic!

Intervenció de: vent de grop | 01-06-2005


ja veig venir que això em reforçarà d'una manera dramàtica el complex de mal comunicador que arrossego des de fa anys... no sé pas si aquest cop ho podré superar!
me'n vaig ara mateix a la pàgina del vademècum que tinc a favorits, a buscar els antidepressius més potents...



Respostes

  • TIAMAT: Per fer proves
    jordi domènech i arnau | 31/05/2005 a les 10:53

    Per no ocupar espai a la primera plana, per fer proves pots anar, per exemple, a la pàgina 50 del Fòrum, i afegir una resposta a qualsevol entrada, que segurament ja ningú no mirarà mai.
    Així, podem aconseguir no ocupar espai a la primera pàgina i mantenir una mica més de temps actius els temes en portada.

    Jordi
    • RE: TIAMAT: Un altre mètode per fer proves.
      vent de grop | 31/05/2005 a les 17:19

      També ho pots fer d'aquesta altra manera, que no requereix ni tan sols mantenir oberta la connexió a internet mentre ho fas:

      Des del navegador, un cop ets a la pàgina on vols fer les proves, fas "Arxiu ... Guardar", i deses la pàgina, com arxiu html, a un directori del disc dur. Llavors ja et pots desconnectar d'internet, si vols. Després, obrés l'arxiu que acabes de guardar, no fent-hi doble clic, sinó amb el botó dret del ratolí: Selecciones "Obrir amb ... Escollir Programa" i tries un editor, per exemple el bloc de notes. Un cop obert l'arxiu html amb l'editor, fas "Edició, Buscar" i localitzes el text a partir d'on n'hi vols afegir (així no et perds per les branques ni el fullatge dels elements html).

      A les planes de RC, el punt on va el comentari forma part d'un element SPAN amb el format següent:
      <span class="Texterelat">
      aqui el text del comentari...
      </span>

      Fas les modificacions que desitgis amb l'editor, ho guardes, i ara sí que hi fas doble clic, perquè s'obri amb el navegador. Així veuràs com queda la pàgina que has guardat al disc dur, amb els canvis fets. Si no t'agrada, pots repetir el procés. Quan ho tens al teu gust, copies el text que hi has afegit i ja el pots enganxar, ara ben polidet i verificat, a la caixa de text del comentari que vulguis afegir a la plana de RC.

      Amb aquest sistema ho pots marranejar i potinejar tant com vulguis, sense cap risc de passar pública vergonya quan la cagués.
      I sense posar a prova els nervis dels que veuen com els hi enfonses el seus temes "transcendentals" fòrum avall.
      Fer-ho així té l'inconvenient de que en lloc de cardar (als qui això molesta), és com si et fessis una palla d'amagat. No es pot pas tenir tot...


    • gràcies
      Tiamat | 31/05/2005 a les 21:51

      m'he relegat a la pàgina 50, i s'hi està molt a gust


      gràcies a tu també, senyor ventdegrop, però m'he fet un embolic, i a la pàgina 50 s'hi està molt bé
      • quina putada, l'embolic!
        vent de grop | 01/06/2005 a les 00:01

        ja veig venir que això em reforçarà d'una manera dramàtica el complex de mal comunicador que arrossego des de fa anys... no sé pas si aquest cop ho podré superar!
        me'n vaig ara mateix a la pàgina del vademècum que tinc a favorits, a buscar els antidepressius més potents...


        • ooh, quina meravella
          Tiamat | 01/06/2005 a les 01:03

          abans ni m'havia fet palles(és que clar.. fa vergonya dir que.. clar..) ni havia cardat a ningú(abans abans sí, després d'avisar-me ja no..)


          havia anat a follar-me la gent per darrere



          però mira, com que això de les palles ho domino, doncs he dit.. va.. prova la ciberpalla (m'estic embolicant amb les metàfores), i he provat el teu mètode, i sí, no m'ha costat gens.

          he seguit els teus consells pas per pas


          és que acostumo a tirar pel mètode fàcil, i el teu missatge era molt llarg


          però ara ja està


          i molt millor



          gràcies

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.