Detall intervenció

Quina manera de guanyar mil euros!

Intervenció de: touchyourbottom | 19-10-2014

M'han dit que els guanyaria si aconsegueixo que obrin aquest post més de cinquanta relataires i que en donin fe tot i explicant perquè l'han obert, el com de l'encuriosament.

Quan els tingui en mà, encara farem un esmorzar col·lectiu (si paguen).

tyb


Respostes

  • RE: Quina manera de guanyar mil euros!
    Rubba Bertanero | 19/10/2014 a les 06:52
    Si hi ha pà amb tomàquet, potser vinc.

    Obrir els correus no té gaire secret, és com quan vas pel carrer i veus la porta d´una casa mig oberta, i mires d´esbrinar de quin color tenen les parets...la curiositat. Salutacions.
  • Hi ha més probabilitats que guanyis el Planeta
    iong txon | 19/10/2014 a les 11:18
    si t'hi presentes, és clar. L'esmorzar ens l'haurem de pagar de la butxaca, cosa que sempre és un bon exercici de responsabilitat. Que l'obrin cinquanta relataires, no dic que no, però deixar-ne constància 50 ja és missió impossible!
    Que per què l'he obert? No hi ha gaire per triar darrerament, bé s'han d'anar obrint els que pengen amb comptagotes els quatre valent del fRC. No per l'ambició de fer-me amb mil duros fàcils, no sóc tan babau, i menys en els temps que corren.
    Molt bon diumenge tingueu!

    iong ;-)
  • RE: Quina manera de guanyar mil euros!
    allan lee | 20/10/2014 a les 10:05
    Bueno, escric perquè no sigui dit que per mi no guanyes l'aposta ;-)
    Dit això, sospito amb fonament que no hi ha tants relataires en actiu i que a més vinguin a parar al post. O sigui. Bon dia.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.