Detall intervenció

Qui té les clauss del resptes?

Intervenció de: Fidel Català | 16-02-2018

en aquest enllaç hi ha les dreceres per arribar-hi, però com es penja els resultats. Abans ho es feia, que imagino devia ser una feinada, però segur que també feia gràcia saber on podies rellegir els reptes presentats.

Mireu aquest enllaç"


Respostes

  • RE: Qui té les clauss del resptes?
    Fidel Català | 16/02/2018 a les 13:01
    en aquest enllaç hi ha les dreceres per arribar-hi, però com es penja els resultats?

    Abans es feia, que imagino devia ser una feinada, però segur que també feia gràcia saber on podies rellegir els reptes presentats.
  • RE: Qui té les clauss del resptes?
    Anaïs | 16/02/2018 a les 18:01
    Hola!
    Doncs de tant en tant faig el xafarder per aquí al fòrum d'RC, tot i que poc i participo, és cert. Les muses han fet que hagi tocat xafardeig per poder contestar la teva intervenció. Quan voltava per aquí era una participant enfervorida del nanorepte, fins al punt que vaig voler recopilar els nanos fets fins al 500 i després vaig continuar amb un nou Nanoreptes 2.0.
    Va ser molt xulo poder col·laborar a guardar memòria d'aquest repte, i en el meu cas, al disposar de temps i un cop feta la recopilació dels anteriors que sí que em van portar feineta, ja va ser qüestió del dia a dia i estava bé.
    En Galzeran em va demanar que deixés alguna forma de contacte per si algun dia necessitàveu les contrasenyes per poder continuar penjant-ho, continuo a la vostra disposició per si algú vol agafar el relleu, tot i que amb el que han canviat les coses i les plataformes (jo no uso facebook i tal) potser estaria bé crear un Nanoreptes 3.0.
    Un somriure,
    Annaïs
    • RE: RE: Qui té les clauss del resptes?
      Anaïs | 16/02/2018 a les 18:02
      Uix, quina falta i quin mal d'ulls, em falta una "h" davant la i!!!!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.