Detall intervenció

Pseudònims iguals

Intervenció de: Goja De l'Estany | 04-06-2019

Bon dia relataires,

Avui tot llegint nous relats he descobert que hi ha una altra persona amb el mateix pseudònim que utilitzo jo. Com és possible? És normal que es puguin repetir?

Aquest a altra Dona d'aigua què en pensa? Ja no és pel fet de trnir el mateix nom, sinó que aquí es poden crear confusions...

Per tant, seguim sent dues dones d'aigua? Potser n'hi ha més i tot...
Alguna de les dues se l'hauria de canviar? Qui ho ha de fer?
Els administradors ens poden explicar per què es poden repetir?

Què en penseu? Us agraïria la vostra opinió.

Gràcies!


Respostes

  • RE: Pseudònims iguals
    AssociacioRelataires | 04/06/2019 a les 08:48
    Segurament els noms d'usuari no siguin iguals, que és l'únic moment que es controla l'accés a la pàgina, cosa diferent que passa amb el pseudònim.

    La pàgina no pot controlar el nom amb el qual vols signar els relats, sols el nom d'usuari. Fer aquest control suposaria una pàgina nova amb molts més paràmetres de treball i dubto que els administradors puguin ara dedicar-hi temps per millorar la pàgina en aquests punts.

    Jo diria que li comentis un relat i us poseu d'acord, hi ha maneres de solucionar-ho. Teniu un pseudònim molt xulo, però si voleu evitar confusions... caldrà que una de les dues dones cedeixi.

    Nosaltres creiem que qui entra primer té preferència, però ara està en mans de la voluntat de comprensió de les dues dona d'aigua.

    ARC

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.