Detall intervenció

PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ

Intervenció de: pivotatomic | 05-10-2008


Val, després d'haver llegit moltes opinions diferents i d'haver exposat les meves pròpies inquietuds, us proposo aquesta línia d'actuació.

Cal que es presentin tres voluntaris (tres) que es llegiran tots els relats presentats en un temps prudencial (una setmana).

Després, aquests tres més jo mateix ens reunierm i posarem les idees en comú. A partir del nostre criteri decidirem quins relats inclourà el projecte de llibre que després intentarem vendre a institucions i patrocinadors.

El fet de ser el pare del projecte em dona autoritat moral per triar els col·laboradors que consideri millors si hi ha més de tres voluntaris seria maco que n'hi hagués bastant més de tres, però).

Els tres voluntaris HAN DE SER autors d'algun dels relats. Sobre això no hi ha discussió. Nosaltres som els interessats i hem de ser capaços de fer la feina sense haver de demanar favors.

No s'accepten aquestes excuses (habitualment acceptades):

a) NO TINC TEMPS. TOTS en tenim de temps. En tot cas no en tindreu per això. Molt digne, molt respectable... però no cola.

b) JO NO SOC NINGÚ PER UTJAR l'OBRA DELS ALTRES. Ah, no? Mai no heu sortit del cine dient "aquesta peli és una merda". O no heu posat a parir el darrer llibre que heu llegit. TOTS ho heu fet, oi? Doncs això vol dir que si sou algú. Segurament la cosa estava en que ni el director de la peli ni l'autor del llibre podien venir després i posar a parir la vostra obra. Doncs ho sento però aquí cal mullar-se.

I UNA DARRERA COSA!!

Una de les nostres millors oportunitats per aconseguir tiorar endavant aquest projecte és trobar un patrocinador (públic o privat). Jo no sé en què treballeu o a qui coneixeu. Però si algú té algun contacte del que es podria tirar, estaria molt bé que el fes servir. Que una persona anònima vagi a trucar a la porta de les institucions és molt d'agrair però no serveix de res. En canvi, si algú pot vendre-li la moto a alguna empresa o patrocinador... això seria molt millor.

Com deia el plorat Eugenio... Hay alguien???!!!


Respostes

  • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
    JOANPG | 05/10/2008 a les 11:37

    Estic disposat a ajudar-te. De la mateixa manera que vaig dir que si s'havia d'eliminar
    el meu relat ho acceptava sense enfadar-me, ara m'apunto com a confitura per omplir el pastis; és a dir: si no em crides millor.
    Crec que cal ser responsables i fer-ho entre tots. Considera'm l'esquer per fer "picar"
    als companys que en saben més que jo.
    A la bio hi trobaràs el correu electrònic per comunicar-te amb mi.

    Una forta encaixada de JOANPG.

  • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
    T. Cargol | 05/10/2008 a les 14:53

    Pivot
    Uns quants ja es van oferir a col·laborar - més avall - a la mateixa proposta o invitació,...
  • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
    Florenci Salesas i Pla | 05/10/2008 a les 17:34

    Hola Pivot:

    Com diu el cargol, ja ens vàrem presentar uns quants voluntaris a l'altre toc de campana. Ara et toca a tu, com has dit, d'exercir el teu dret moral de fer la teva selecció particular. Més d'acord no hi puc estar.
    Si m'esculls, ho faré el millor possible, ho prometo. Però, si no et vaig bé, faràs bé de no escollir-me perquè:

    a)No tinc temps.
    i...
    b)Jo no sóc ningú per a jutjar l'obra dels altres.

    (Ostres, ara no sé perquè però tinc la vaga sospita que aquests motius sonen a excusa i, a sobre, també, com si algú hagués dit alguna cosa al respecte. Ai, quin cap!)

    Bé, bona tarda de diumenge he, he, he :D

    Florenci

  • RE: PROJECTE BCN T'estimo. PROPOSTA d'ACTUACIÓ
    M.Victòria Lovaina Ruiz | 06/10/2008 a les 20:15

    Hola, acabo de veure la proposta.
    Sí, jo tampoc ni sóc ningú ni tinc temps, però si cal també puc fer alguna cosa, pots comptar amb mi.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.