Detall intervenció

Primer relat meu, en anys.

Intervenció de: Fidel Català | 15-11-2019

si el voleu llegir, aneu al repte. He fet una mica de retalla i còpia de dos o tres relats que em varen agradar d'altres anys del concurs o ves a saber, us he llegit força, malgrat mai no he fet cap comentari, em sembla, crec jo, en cap dels vostres relats.

Ja, guanyaré jo! no hi ha ningú més!


Respostes

  • Un dubte
    brins | 15/11/2019 a les 17:52
    Dec tenir el cap una mica espès, disculpeu, però no acabo d'entendre el funcionament d'aquest repte. S'hi pot penjar el mateix relat que s'hagi enviat al X Concurs de Microrelats, o ha de ser diferent? El tema és el mateix...
    • RE: Un dubte
      Concurs ARC de microrelats a la Ràdio | 15/11/2019 a les 21:23
      La idea era que la gent que no vol participar el concurs ARC fes una prova en format Repte, però bé pots fer un nou relat. De fet, amb el mínim de 400 paraules d'aquest repte sobrepassaries els dos mil caràcters del concurs.

      Mirarem de canviar els temes, i potser les llargades per fer-los més curts, en les properes propostes, però la nostra intenció, malgrat que el proposem la gent del concurs, és que us el feu vostre i el tireu endavant escrivint allò que us sembli millor, dins del tema proposat, i sempre si us ve de gust.

      I si els fem més curts, us pot servir per provar el vostre relat per al concurs ARC, com una pista de proves amb lectors betes que opinarien sobre el relat abans de presentar. No sé si això seria gaire correcte, però en les bases del concurs no es contempla cap prohibició de lectors beta en obert.

      Volem reactivar el fòrum, i en futur assolirem eliminar els boots estrangers que tanta nosa ens fan en comentaris i en el fòrum.

      ARC Concursos
  • .Ara, sí...
    brins | 15/11/2019 a les 22:09
    Moltes gràcies per l'aclariment. Tot i que ho havíeu explicat força bé, no ho acabava d'entendre.

    brins

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.