Detall intervenció

Presentació del llibre 2.0

Intervenció de: intratable | 23-03-2006


Acabo de tornar a casa després d'haver assistit a la presentació del llibre. He de dir que la nova imatge que tindrà la web em sembla una bona millora. I com a informàtic, vull felicitar a la gent d'Omatech per dedicar les hores que calen per aconseguir que una pàgina d'aquestes característiques tingui un comportament eficient.

D'altra banda, volia comentar amb tots vosaltres el tema de l'autopublicitat que ens comentava el senyor de La Quàdriga. Bàsicament us pregunto què podem fer difondre tan la web com el llibre aquells que tenim pànic escènic a micròfons i gravadores. D'entrada jo ja hi tinc links des de la meva web i des del meu blog i aprofito cada ocasió que puc per fer-ne més publicitat.

Quines idees més se us ocorren?

Salut!


Respostes

  • jo vaig fer fotocòpies
    AnNna | 23/03/2006 a les 23:29

    del cartell del llibre i el vaig distribuir per les llibreries del poble...

    i el meu pare em va posar a la revista del poble i del vallès :$:$:$

    ara... les meves amigues em van dir que el comprarien totes i cap el té :(:(

    ja pensaremmmmm!
  • Jo escriuré un article d'opinió al Diari de Terrassa i al Triangle...
    Jere Soler G | 23/03/2006 a les 23:53


  • RE: Presentació del llibre 2.0
    Ginger | 24/03/2006 a les 11:07

    On jo treballo som més de 300 treballadors. així que he pensat que, si hi ha forma de posar a la web una pàgina en color de la portada i una petita ressenya del llibre, jo ho faré còrrer amb un e-mail col.lectiu.

    Si algú té relació amb algun centre cívic, podria muntar una xerrada per presentar-lo d'acor també, per què no, amb alguna llibreria de la localitat...

    També tinc una altra idea i avui mateix vull veure a unes pesrones per parlar-ne, quan ho tingui més lligat ja ho faré saber.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.