Detall intervenció

per tempesta sobre el taller

Intervenció de: neret | 11-03-2007


Hola tempesta,

gràcies pel teu comentari, sobre el meu, que he vist que l'havies recomentat al fòrum, volia intentar explicar-me una mica millor:

Sobre l'absurd: entenc, no sé si és el que volies dir, que per tu la vida del protagonista és absurda en essència, però el que ens mostres són esdeveniments que s'escapen del dia a dia del protagonista. Són absurds en sí, si vols, però no mostren l'absurditat de la seva vida. No sé si m'explico (o si ho he entès bé).

Sobre que sigui previsible: a veure, no és previsible que quna surti a fumar li caigui el cigarret sobre un heavy, però sí que el pugin a estomacar. Entres en una dinàmica en la que ja s'intueix q tot anirà a pitjor.

Sobre el que em comentes del meu relat, t'agraeixo els comentaris. Voldria puntualitzar que les repeticions hi són expressament, per donar "ritme" (no sé si se'n pot dir així) al relat. És un recurs, però no sé si està gaire ben utilitzat.

L'expressió "fill de puta" al final tens raó que no encaixa en el relat, possiblement li treu valor literari, però en el moment en què ho vaig escriure, crec que ja fa quatre anys, tenia necessitat d'acabar-lo així.

Doncs això, perdona el rotllo i fins una altra


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.