Detall intervenció

Per Sol_ixent

Intervenció de: Cursiva | 27-08-2006


Tens raó. El temps i una bona dosi de paciència són el remei de molts dels nostres mals. Però hem de voler oblidar i hem de saber començar per fer un esborrany i compta nova.

Gràcies pel teu comentari i pel teu consell. Però ja faig servir un corrector de word. Potser el teu corrector deu ser més precís, m'agradaria que em poguessis senyalar les errades que vas veure. Ja que el meu corrector no em detecta la part gramatical, ni la part de puntuació, ni quan faig servir una paraula que té dos significats i els dóna tots dos per bons.

Ja sé que no és cap excusa, però, els correctors, de moment, no són perfectes. Tampoc ho sóc jo. No en sé més.



Respostes

  • RE: Per Sol_ixent
    Sol_ixent | 27/08/2006 a les 18:08

    Hola!!

    T'he contestat el comentari al teu "raconet", i, sincerament, tampoc feia falta que el pengéssis al fòrum, perquè quan algú em fa un comentari m'envien un missatge al hotmail.

    De totes maneres, gràcies.

    Petonets!

    Sol_ixent
  • RE: Per Sol_ixent
    Sol_ixent | 27/08/2006 a les 23:09

    Doncs res, que t'he contestat el missatge al teu correu, espero que el llegeixis i que no et prenguis malament tots els comentaris que et facin, perquè si t'has de rebotar amb tots igual que amb mi estaries sempre enfadada!

    En fi... espero que no t'emprenyis tampoc per això, eh?

    Apa, i no et prenguis les coses tant a pit, dona!

    Sol_ixent

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.