Detall intervenció

Per la Mena Guiga

Intervenció de: marga | 17-09-2015

Has escrit algun llibre? , escrius tants reptes curts!!!, tens fusta d'escriptora. Un petó.


Respostes

  • Gràcies, Marga, per unes paraules que em fan somriure i nodreixen :)
    Mena Guiga | 17/09/2015 a les 12:24
    Com que observo que no tens posat cap mail al teu perfil, t'ho faig saber per aquí: sí que he publicat, contes per a infants (coautoria amb A. Mercader, i il·lustrats per mi, amb temes tan variats des de fer un homenatge al Cardenal Vives i Tutó, fill de Llavaneres -entres en aquell poble i el trobes 'estatuat' i empedestalat, passant per Toni Sort -fill de St. Vicenç de Montalt, mort fent un cim, fins a perquè a la gent de Cabrils els diuen 'els peluts' i un llarg etcètera. Era molt gratificant, fer la visita al poble, que l'arxiver o tal persona et donés informació i ens acompanyessin en una mena de 'visita guiada' pels espais emblemàtics, edificis, per 'inspirar' el conte que sempre era una barreja el més equilibrada possible entre ficció i realitat, per acostar els nens del municipi que fos a llocs, tradicions, personatges de la seva vila d'una forma que enganxi i la fantasia és la fòrmula.
    I com a autora per a públic adult el passat abril vaig publicar 'Al terrat a l'hora calenta i altres relats', i, la veritat, m'agrada aquesta vessant, l'estic gaudint moltíssim. Però no deixo els contes. Perquè som nens/es i ens cal i així la imaginació treballa, o, en el meu cas, m'aborreixo i la vida ja tusta prou en aquest món amb tantes tecles tocades que cal adobar.
    Ahir mateix, i n'estic més que contenta, em truquen els de l'organització Joan Petit nens amb càncer. Cada any publiquen els quatre relats (guanyador i finalistes) del premi que presenten dins els Recull de Blanes. El meu relat 'L'arbre dels set troncs' hi serà i penso que és un orgull perquè és per a una bona causa. El director d'aquesta entitat va perdre el seu segon fill d'aquesta malaltia (quan el 80% dels casos, en infants, són curables), que es deia Joan, i d'aquí el nom. I d'aquí la fundació i el voler 'ajudar' des de l'haver-ho viscut i entendre-ho, des del dolor que mai marxarà, fer amor del dolor. Potser estic fotent un sant rotllasso, però em venia de gust fer-ho saber.
    Petons a tu!

    Mena
  • RE: Per la Mena Guiga
    brins | 13/11/2015 a les 12:03
    http://es.calameo.com/read/000263676891a44af3adf

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.