Detall intervenció

Pel Copèrnic

Intervenció de: Vallespir | 18-04-2009


Eps, que no m'ha sabut greu -gens ni mica- que no haguessis recordat el meu relat monosil·làbic, eh?.
No m'has de demanar perdó per res. Només faltaria!

Al contrari, m'ha fet gràcia que algú més s'hagués apuntat a la feina divertida d'escriure d'aquesta manera. Jo m'ho vaig passar molt bé trencant-m'hi la closca i m'encanta que d'altres també ho feu.

Si li he posat l'enllaç al meu relat en el comentari que li he fet al Calderer (cosa que no faig mai quan comento) és perquè he pensat que ell no sabria de la seva existència i que potser li faria gràcia de llegir-lo. A més a més, diria que aquí a RC abans algú altre ja ho n'havia penjat un, però ara no recordo ni títol ni autor.

Apa, salutacioons. I altre cop, de demanar disculpes, res de res.

Roger


Respostes

  • Hola, Roger!
    copernic | 19/04/2009 a les 12:30

    Ja vaig dir-te que el que em sabia greu era no haver-te fet justícia i dir que ja havia llegit el teu "En Jan es mou" i que, a més a més, era molt bo. Només volia recordar que en Calderer i jo no érem els únics que havíem escrit un relat monosil.làbic. Les meves disculpes eren per no haver recordat el fet i que sortíssis tu com a precursor d'aquest tipus de relat a RC.
    Rep una abraçada!

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.