Detall intervenció

Parlant de relats basats en fets reals

Intervenció de: Gustau El Gripau | 22-04-2006


us podeu apropar a una dissertació meva basada en fets ocorreguts a la web. Segur que molts els recordeu, però potser d'altres podreu viure uns dies de polèmica...

I que consti que no busco comentaris. Ni em faig propaganda. Perquè a la pràctica molt del que hi ha només és un recull del que es va dir en aquell moment.

I per això demano disculpes si algú no li agrada veure les seves propies paraules penjades allà.

I concretament al Pivotatomic. Espero que no t'ho prenguis malament! Només he volgut posar tot junt una discussió que em va semblar molt interessant aquells dies (i que he deixat madurar un temps).

Gustau, el Gripau reporter de RC.


Respostes

  • Ostress...
    Jere Soler G | 22/04/2006 a les 17:51

    Em fas sentir com una mena de Sherlok Holmes... Ha estat divertit llegir el que vaig dir aquells dies...
    El que passa és que jo em pensava que tu, Gustau, eres el Pivotatòmic... i ara ja no ho sé... n'estava gairebé segur... i potser encara ho siguis, ves a saber...
    En fi, gràcies per el relat... és distret, encara que no estic segur del que insinues i no voldria ficar la pota interpretant-ho...

  • RE: Parlant de relats basats en fets reals
    jordi domènech i arnau | 22/04/2006 a les 18:02

    Hi ha una cosa fàcil de fer que evitaria algun dels problemes esmentats -no tots i potser no per algú amb suficient domini de la informàtica-, consisteix que en els comentaris i respostes al fòrum i aparegués també l'adreça IP des d'on s'han fet.
    Ja sé que molts tenim adreces no fixes, però si més no són del mateix rang.
    També hi ha qui escriu des de casa i des de la feina, però es pot acabar clitxant, sobre tot pels horaris -per cert, aniria bé veure l'hora dels comentaris-: també pot baixar al Cyber, però és pesat i dóna feina,
    També seria interessant que un autor no es pogués avaluar, ni encara que fos amb un altra nom si continua amb la mateixa IP, o que un lector o autor pogués avaluar una sola vegada cada relat.
    Són mesures simples, que no solucionen el problema, però el limiten
    • RE: RE: Parlant de relats basats en fets reals
      pseudo | 22/04/2006 a les 18:07

      Pro.. també sabràs amic jordi, que el que proposes també comporta alguns problemes si s'automatitza...

      Podria ser que sota el mateix sostre més d'una persona accedís a la web, es normal que entre la familia si hi ha relataies es comentin i puntuin entre ells. Per tant caldria que els administradors poguessin desabilitar aquesta carecterística de manera parcial. Un exemple d'aquest fet que tinc constància, serien la Tiamat i en Miquel, encara que poder no comenten desdel mateix lloc.
      • RE: RE: RE: Parlant de relats basats en fets reals
        jordi domènech i arnau | 22/04/2006 a les 21:15

        En sóc perfectament conscient, i no seria difícil arbitrar solucions específiques quan hi hagi un motiu justificat.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.