Detall intervenció

Ordenació dels temes al fòrum

Intervenció de: vent de grop | 27-05-2005


Volia fer un comentari a Omatech sobre l'estructura i la presentació del fòrum. Penso que en lloc de sortir els temes en l'ordre en el qual s'han creat, els més nous primer, aniria millor si fossin ordenats tenint en compte la data i hora de l'últim comentari afegit al fil del tema.

Si ara s'afegeix un comentari a un tema que ja no és a la pàgina en curs, o ha quedat molt avall, probablement no el llegirà ningú. I per evitar-ho s'ha d'engegar un tema nou, perdent tots els comentaris del fil de conversa anterior. Llavors el que succeeix és que els fils es fragmenten. I pot passar que s'afegeixi gent a comentar temes dispersats sense enterar-se'n ben bé de què va.

I és aleshores quan s'armen uns embolics considerables, com el del cap de setmana passat amb les puntuacions i els autors consagrats. Semblava que el mateix dissabte ja havia quedat clar que es tractava d'una broma irònica. Però el dilluns encara hi havia rebrots d'estupefacció d'alguns que s'ho agafaven seriosament, expressats en temes nous basats en els fragments de temes anteriors.

(A mi no em molesta pas l'enrenou, amés m'hi vaig fotre un bon fart de riure amb la confusió. Però sembla que aquí hi ha gent "massa sensible" que només tolera l'intercanvi de mel a cullerades plenes i les llepades i ensabonades recíproques amb aigua ensucrada. I tot en una atmosfera beatífica de quietud plàcida. I això tant als comentaris dels relats com al fòrum. -Ep! Atenció!, vigileu amb això, o potser acabareu tots diabètics-. Jo no ho entenc pas gaire. Tant senzill com és ignorar un fil que no t'interessa i seguir els que t'interessen!. Però ja veig que hi ha gent que es posa malalta si n'hi ha uns quants que s'esgarrapen i s'esbatussen una mica. Els deuen enervar els marrameus)

Un problema que hi veig a la meva proposta és que alguns fils es farien quilomètrics. Perquè això no passés, els fils podrien sortir a la llista sense expandir, o només el títol i autor del comentari que va engegar el tema i l'últim autor que hi ha afegit un comentari. En el moment de seleccionar el tema ja s'expandiria amb tots els comentaris afegits.

Bé, només era un suggeriment. Potser tindria implicacions negatives en les que ni tan sols he pensat. O la seva implementació suposi complicacions tècniques que desconec.

Suposo que si us llegiu aquesta perllongada palla mental el que segurament pensareu és: "I ara que cony diu aquest ximplet"

El cas és que en acabar-la, he quedat força relaxat.


Respostes

  • RE: Ordenació dels temes al fòrum
    relatsencatala.com | 27/05/2005 a les 13:24

    Hola vent de grop,

    et donem la raó. Donat que cada cop hi ha més intervencions i més temes oberts, ens cal redissenyar el fòrum.
    Anotem els teus comentaris i suggeriments i els pendrem en consideració per a la propera versió de fòrum.

    moltes gràcies!

    l'equip de relatsencatala.com
    • Sou la bomba...
      pèrdix | 27/05/2005 a les 13:37

      sempre tant disposats. Moltes gràcies macos, valeu un imperi.

      Temps enrere vaig entrar en un forum que s'organitzava de la manera com diu en vent de grop (una picada d'ullet per a tu), i la veritat és força més pràctic. Es clar, tampoc hi havia el volum de gent que tenim aqui.
      El problema, que no és cap problema, és que es poden ressucitar temes que estaven ja dats i beneïts. En alguns casos va bé però per altres, els que tenen tendència a marejar-me (a marejar la perdiu, vull dir) poden/m arribar a límits grotescos. On jo vaig estar, hi havien unes baralles de la hòstia.

      Però es clar, amb passar del fil es soluciona el problema que no és problema.


      • RE: Sou la bomba...--> m'hi sumo!
        Llibre | 27/05/2005 a les 13:59

        Sí.

        Em sumo a les paraules de perdix.

        Sou la bomba. Moltíssimes gràcies per tot,

        LLIBRE
        • Una autèntica bomba....!-----> Felicitats, equip de Relats!
          brideshead | 27/05/2005 a les 15:33

          I jo em sumo a tots els agraïments que us hagin pogut fer, que us fan, i que us faran...... i us felicito de tot cor, EQUIP DE RELATS, per la santa, santa, santa paciència que teniu amb tots nosaltres que, tan podem anar de bajenada en bajenada, com proposar-vos coses serioses i amb sentit comú, com ara ha fet "vent del grup" i aleshores us en feu ressò...... No em puc imaginar la persona de Relats que estigui al darrere del fòrum,..... llegint.... llegint.....

          Ara ja he après que en qualsevol tema que hi vegi la intervenció de l'equip de Relats... hi haig d'entrar! Perquè voldrà dir que el tema val la pena....

          Una abraçada als "cervellets" de Relats i a tot els amics/gues relataires!
  • Avantatges i desavantatges
    EmmaThessaM | 27/05/2005 a les 22:04

    A la xarxa hi ha moltes webs amb fòrums com el que proposa en vent de prop. Jo conec el cas del 3xl.net, per exemple.

    Avantatges: Comunicació més ordenada.

    Desavantatges: Us imagineu durant quants anys estaríem discuntint un mateix tema si els temes no desapareixessin pel final de la pantalla!

    (Agafeu aire)

    De totes maneres, estic segura que l'equip d'aquesta web fantàstica sabrà trobar la millor solució: al cap i a la fi, són tots uns professionals!!

    EmmaThessaM

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.