Detall intervenció

onze de setembre

Intervenció de: ilargiakat | 03-09-2006


Eis, es la primera vegada q scric al forum, nse mu han recomenat! m'agradaria preguntar-vos xls actes q fan el onze de setembre durant tot el dia, x tot catalunya xo sobretot pel baix llobregat o x voltants...esq m'encantaria anar al concert de barcelona xo el dia següent tinc classe i no es plan! merci!


Respostes

  • RE: onze de setembre
    jordi domènech i arnau | 03/09/2006 a les 19:00

    Evident.ment, actes aquest dies n'hi ha molts arreu de Catalunya.
    Pel que respecta a Relats, tindrem una parada a la V Mostra d'Entitats que es fa a Barcelona Sota L'Arc de Triomf, durat tot el dis de les 10 del matí a les 19:30 i probablement, més.
    Allà mateix, a paartir d'aquesta darrera hora hi ha concert que no s'acaba gaire tard, amb el Obrint Pas, els Kumbes del Mambo i un grup estranger que no recordo.
    A part d'això Relats en Català disposarà de la Carpa de presentació de llibres, a 20 m de l'Arc, des de les 13:30 a les 14:15, per mostrar els llibres i altres iniciatives que han sorgit d'aquests web.
    Ens agradaria molt que hi vingués força gent, especialment joves, molts des quals ja ens han dit que hi seràn; però encara més "gent nova" de la que no ha vingut mai a les trobades, que de ben segur seran molt ben acollides pels "vells".
    Per a qualsevol informació addicional em podeu escriure a zioljda@gmail.com

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.