Detall intervenció

ONZE de SETEMBRE, a Barcelona (2)

Intervenció de: jordi domènech i arnau | 04-05-2007


Molts de vosaltres ja hi vau ser l'any passat, vam fer una presentació de llibres, tant els sorgits directament de Relats com altres de relataires, i durant tot el dia, a la parada, vam poder xerrar i fer molts contactes entre nosaltres.
Aquest any podem fer el mateix… o més.
Gent de la Terra és el petit col·lectiu que organitzem la Mostra de l'onze de setembre a Barcelona, allà sota l'Arc de Triomf. La nostra filosofia és absolutament el contrari del dirigisme, i procurem no prendre cap mena de protagonisme en les activitats que promovem. Això vol dir que el que més ens interessa és donar el suport a iniciatives d'altri que conflueixin en els objectius comuns. Pot la comunitat de Relats proposar, i comprometre's a muntar, alguna iniciativa per la Diada d'enguany?
Els mitjans materials que disposem són limitats, però mirem d'aprofitar-los al màxim: un espai, unes carpes, equip de só, taules i cadires…
Els mitjans personals de Gent de la Terra són limitats, però els de tots els possibles col·laboradors, no.
Els mitjans immaterials són molt més grans: una xarxa de relacions amb entitats del nostre País, una filosofia que ens ha permès funcionar durant força anys sense conflictes importants amb ningú i molts amics escampats per tot arreu.
No vull proposar res concret, només algunes idees potser de bomber que espero que només serveixin de punt de partida per trobar-ne d'altres de més bones:
-Un encontre entre escriptors "professionals" i relataires…
-Una "micro-edició" especial de relats que es distribuiria entre els milers d'assistents a la Mostra…
-Una lectura col·lectiva de vuit hores de durada…
-Un joc de rol d'arrel literària durant tota la Mostra on els visitants hi puguin participar…
-El major book-crossing fet mai a Catalunya…
Bé, les idees són de franc, el que cal és escollir-ne alguna i dur-la a la pràctica.
Serem capaços, a més, de ser un dels grups col·laboradors de base, que aglutinen tot un sector d'entitats de les que venen a la mostra?
Tot depèn de si hi ha respostes a aquesta crida, persones que es puguin comprometre a venir a algunes reunions, a mantenir contactes telefònics, a redactar informacions. Persones amb iniciativa pròpia i compromís, que aquí no hi ha cap cap que mani ni controli. Persones que es comprometin a una feina petita i la facin, si és que no tenen més possibilitats.
Tenim un mes per decidir què, i un parell més per preparar-ho.
Com que sé que això no ho veurà tot-hom ni molt menys, per poca resposta que hi hagi, ho posaré més d'una vegada al fòrum, i pregaré a tots els interessats que ho facin arribar als seus amics relataires i no relataires que puguin estar-hi interessats.


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.