Detall intervenció

Ofensa al rei!

Intervenció de: Maria Pilar Palau Bertran | 20-06-2006


Bon dia a tothom, voldria que quedés constància d'un problema que m'ha sorgit...
El senyor Antonio Mora Vergés, autor registrat de relats en catala, té una web anomenada: http://www.guimera.info/avui/tribuna/tribuna.htm
en la que hi penja algun conte ...
el senyor Mora em va demanar si li podia cedir algun conte per la seva web, i amablement li vaig deixar el "poll poll a on vas?" que també tinc a relats com podreu comprovar, i resulta que el senyor Mora aprofitant-se del meu escrit s'hi ha posat un acabament a la seva manera i demostrant unes idees oposades a les meves, i jo no tinc perque aguantar això, perque això no es pot fer... Després d'avisar-lo moltes vegades en tres dies, encara no ha canviat res i he decidit que la gent s'enteri a través del forum.
L'acabament meu és que el poll està molt content amb els seus amics perque li han salvat la vida i això no ho pot oblidar. Això es el final del meu conte, i el seu fa referència al que diu l'àvia: No tens que fiar mai de cap rei llevat del de l'orient, i a mi em fa dir: Amics lectors , avui la malfiança a més a més del rei la podem fer extensiva a altres càrrecs oi!
Jo li vaig dir que li respectava les seves idees però també vull que em respectin les meves, jo no tinc res contra la monarquia i menys contra la persona del rei la que em mereix el màxim respecte i el senyor Mora no se si se n'enfot o que! però això continua estant penjat...
Ja saben com és el senyor Mora només volia que en quedés contància...
una abrassada a tothom i espero que no tingueu mai cap tracte amb el senyor Mora. Doncs no us faria cap cas...


Respostes

  • RE: Ofensa al rei!
    Thalassa | 20/06/2006 a les 15:02

    Bé, suposo que saps que hi ha una Llei de la Propietat Intel·lectual que et defensa de coses com aquesta, i que si volguéssis podries denunciar i li cauria un paquet important.

    Jo, en el teu cas, parlaria amb ell i li demanaria amablement que retirés de forma inmediata el relat i evidentment, no li tornaria a deixar mai més cap altre.

    La decisió és teva.

    Que vagi bé i gràcies per avisar.

    Thalassa

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.