Detall intervenció

NIPOREPTE 236: AMETLLER EN FLOR NEVAT - Resultat final

Intervenció de: brins | 18-03-2018


Companys niporeptaires,

Una vegada fet el recompte de vots, veiem que hi ha un triple empat entre els poemes “Sens dubte, primavera”, de rautortor, “Trencadís”, de jovincdunsilenci, i “Flor que el neguit”, de kefas. Atenent l’ordre de preferència manifestat en l'ordre dels vots, sabem que qui tindrà l’honor de convocar el proper Niporepte serà el nostre benvolgut company rautortor per aquest magnífic haiku:



Sens dubte, primavera
rautortor

Malgrat la neu
vindrà la primavera;
les flors ni ho dubten.



ENHORABONA, rautortor, un deliciós poema on el pas ferm i constant de la natura, esdevé art. Vull ressaltar que la “personificació” del tercer vers és magnífica.


Felicitats a tots els participants per la qualitat d'aquests bells poemes que amb emoció i mestria heu creat, i moltíssimes gràcies pels comentaris que heu afegit a l’apartat de les valoracions. Aportant criteris personals, heu enriquit molt el concurs; li heu donat, si això és possible, encara més humanitat.

Moltes gràcies, també, al "regalet" del deòmises.Ha estat un gran detall.



brins


Respostes

  • RE: NIPOREPTE 236: AMETLLER EN FLOR NEVAT - Resultat final
    rautortor | 18/03/2018 a les 17:46
    Gràcies per haver triat el meu poema.
    I també, agraït pels comentaris que li heu dedicat.

    L'enhorabona, brins. Ha estat una convocatòria excel·lent, no només per la qualitat dels poemes sinó també per tot allò que l'ha embellit, els acurats comentaris i la imponderable col·laboració del mestre Maragall.

    Ben aviat us proposaré un nou repte. Us hi espero.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.