Detall intervenció

Ni un vot pel 135+155

Intervenció de: aleshores | 09-12-2017

Companys i companyes no fem bromes: això és molt seriós: o “la cabra, la cabra, laputa de la cabra,...” o nosaltres! I ni un vot per l’il·lusionista amorosit o mimosin, és el mateix que els altres dos del tripartit, per això van votar a favor del 135 i ara del 155. I tots de groc. I solidaritat amb els rapers a qui demanen anys de presó, per parlar. Fora “M.Rajoy” i afins.


Respostes

  • Vota sobirania, vota república.
    Calderer | 09/12/2017 a les 17:03

    Si em permeteu, adjunto aquí abaix l'octaveta que he redactat (pactant amb els companys/es del meu CDR, una tasca no sempre fàcil) per repartir aquests dies de campanya:

    EL 21 DE DESEMBRE
    VOTA REPÚBLICA, VOTA SOBIRANIA.

    Tots sabem que en les properes eleccions ens hi juguem molt, per això volem fer-vos algunes reflexions.

    Aquestes eleccions han estat convocades de forma il·legítima, però malgrat això el poble català no té por de votar i ho farà per construir un país més lliure i més just.

    El 21D es presenta el bloc format pels partits (PP, Ciutadans, PSC-PSOE) que han aplicat de forma anticonstitucional l’article 155, per suprimir l’autogovern català, continuar la recentralització de l’Estat i la limitació de les llibertats.

    Tots tres partits, sostenen al govern d'un president corrupte i del PP, el partit més corrupte d'Europa. És responsable del 86% dels diners perduts per corrupció en el conjunt de l’estat: 126 mil milions d’euros (126.000.000.000€). I també de la dilapidació dels 63.000.000.000€ del fons de reserva de la Seguretat Social per a les pensions!

    La solució d’aquest bloc al que està succeint a Catalunya és l'ocupació policial, la repressió judicial, la supressió de drets polítics fonamentals, els atacs al model d’escola catalana... I sobretot, el pitjor, aquests tres partits (PP, Ciutadans, PSC-PSOE) afirmen categòricament que ni ara ni mai permetran un referèndum pactat.

    Hem d’impedir que aquest bloc governi Catalunya! El 21D cap vot pel bloc del 155!

    Per la seva banda, l’espai dels comuns ha renunciat a estendre la lluita per la República i s’ha replegat, quan més necessitàvem de la seva valentia.

    Per tot l'anterior apostem per les forces que han treballat per la República Catalana fins al dia d’avui (JuntsxCatalunya, ERC, CUP). Pensem que si obtenen la majoria al Parlament tindrem un futur millor, més just, democràtic i sobirà.

    Per això demanem que voteu per la república i la sobirania!

    Comitè de Defensa de la República de la Marina.
  • RE: Ni un vot pel 135+155
    qwark | 14/12/2017 a les 11:25
    Aquestes eleccions són molt estranyes. L'estat actual, d'ocupació policial i administració colonial no atorguen cap garantia democràtica a la votació. Si votem el que no vol l'amo, poden tornar a destituir unilateralment el govern i empresonar els nous governants, convocar noves eleccions per veure si aquest cop guanyen ells.

    Per tant, l'únic sentit que tenen aquestes eleccions per a mi és la possibilitat de expressar, a través del vot, la nostra opinió sobre el que han fet uns i altres.

    Esteu a favor d'apallissar els votants del referèndum "il·legal" de l'1-O? Esteu a favor d'enviar la policia a perseguir urnes, paperetes, a prohibir colors, a censurar webs?
    Esteu a favor d'empresonar polítics per dur a terme el que deia el seu programa electoral? Esteu a favor de la repressió com a manera de destruir certes opcions polítiques?

    Si voteu PPSOEC's o CEC esteu dient que sí, que aquesta és la manera com cal corregir el poble català quan no vota el que ha de votar. Que la repressió funciona i doneu el vist-i-plau perquè l'apliquin contra qui vulguin.
  • RE: Ni un vot pel 135+155
    Galzeran (homefosc) | 15/12/2017 a les 17:32
    Alguns, segons sembla, encara no hem après la lliçó, ens volen vençuts i acovardits.

    Per desgràcia, el relat de la nena bonica ha entrat pels ulls i engonals dels més mascles i d'algunes fémines, que no feministes.

    Deixar-se enredar, que no estamos tan mal, és més acomodatici per algunes, diguem-ne, persones.
    • RE: RE: Ni un vot pel 135+155
      aleshores | 16/12/2017 a les 08:20
      Doncs, estem avisats del que vindria: “la desinfecció” del Borrell seria poc perquè aquests ciutadans encara són més de dretes. I mentrestant alguns ingenus fan com si estiguessin al mig.no se n’adonen que després vindrien els rojos.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.