Detall intervenció

Molt d'acord amb tu, no+

Intervenció de: Charlotte | 12-12-2006



Respostes

  • RE: Per al Pivot. Sobre la poesia.
    gypsy | 12/12/2006 a les 14:05

    Jo estic d'acord amb la Carme.
    No ric mai de cap poesia "tonta", tinc un gran respecte per tothom qui escriu i m'encanta que tothom pugui triar el seu camí.

    petons

    gypsy
    • ??
      pivotatomic | 12/12/2006 a les 16:29

      Per que quedi clar.

      Jo tampoc no m'he rigut mai de cap poesia ni relat.

      També tinc un gran respecte per tothom qui escriu, i per això em nego a enganyar-los dient-los que m'agrada el que fan quan no és així.

      I, per descomptat, estic a favor que tothom trii el camí que vulgui.

      Dit això, podem tornar al tema i no fer demagògia, plis?
  • Per la Carme. Sobre la polèmica.
    pivotatomic | 12/12/2006 a les 16:19

    Sí, ja...

    També qualsevol entusiasta pot botar una pilota, descubrir fent-ho el Micahel Jordan que du dins i no per això podrà jugar a la NBA, no creus? Li farà falta una mica més d'esforç i dedicació si el que preten és que la gent el vagi a veure jugar. Ara, per fer-ho a casa seva, perfecte. I si tot així vol mostrar al món el seu joc, dons que no es queixi quan algú li digui que potser és un paquet...

    Una cosa és escriure i una altra, molt diferent, ajuntar paraules... S'assemblen, sí. Però no són el mateix

    Em fa gràcia, Carme, que precisament tu em diguis això, quan l'altre dia parlavem d'aquest temai coincidiem plenament en la importància de la intenció literària dels escrits. Tu saps el que penso jo d'aquest web i com sóc de partidari que tothom el faci servir pel que vulgui, encara que això vagi en detriment de la qualitat del conjunt. Ara, ignorava que, a sobre, no tenia dret a dir que un escrit no m'agrada quan no m'agrada i sóc capaç d'argumentar d'una manera constructiva i gens ofensiva per què no m'agrada.

    Volia polèmica, sí. Però amb algú que no pensés com jo.

    I, per cert. A mi no m'agrada la poesia, és veritat, però la respecto moltíssim. I em sembla molt encertat això que dius que escriure "t'estimo t'adoro et compro un lloro" pot ser una manera de descobrir el jo poètic i encetar un camí literari. La pega, crec jo, és pensar que amb això ja n'hi ha prou. I protestar, a sobre, quan algú et diu que es podria millorar...

    I si no voleu entendre el que estic dient i us entesteu en derivar el tema cap altres apartats, que a mi no m'interessen gens, doncs què hi farem! Tothom és lliure d'escriure el que vulgui, en això sí que estem d'acord.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.