Detall intervenció

Missatges en off al netro

Intervenció de: aleshores | 19-08-2016

Per obres de millora de 1 - 28 d'agost el servicio de metro en la linia 2 funcionarà entre El Parałel i la Pau. Un servei especial d'autobusos efectuarà el recorregut entre la Pau i Badalona Pompeu Fabra amb el mateix billet.

La linia 2 entre les parades de La Pau i Badalona Pompeu Fabra estarà sense servei de l'1 i el 28 de agost per obres de millora. El recorregut entre aquestes dues parades es farà sense cost addicional amb un servei especial d'autobusos. La resta de la linia 2 funcionarà regularment.


Respostes

  • RE: Missatges en off al netro
    aleshores | 19/08/2016 a les 21:32
    Benvolguda amiga, el meu problema és que agafo molt el metro, no el netro, i continuament sento aquesta soflama de TMB que trobo molt mal escrita. Per això he fet una versió més comprensible. Què es pot fer? Esperant el seu consell es despedeix aleshores.
  • RE: Missatges en off al netro
    aleshores | 21/08/2016 a les 22:41
    Vull dir aue no cal començar per "obres de millora", ni continuar amb lea fates quan encara no saps de què va el missatge.
    Però sobretot resulta equívoc dir sense més que la línia 2 funcionarà entre Parałel i la Pau, ja que l'important és que no funcionarà en el tram final. També podria dir que funciconarà"només" entre Parałel i la Pau.
    Un missatge complicat i confós, en suma.

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.