Detall intervenció

Miols dimecretens: mal peu i bon cos

Intervenció de: Shu Hua | 02-06-2005


Vull dir, vull dir, que vam començar amb mal peu però vam acabar amb bon cos.
Jo vaig arribar a les vuit tocades i ja estava a la terrassa una bona part de la flor i nata de la joventut actual, a més d'alguns respectats veterans, en Rafael Soteras, la Conxa i jo. La flor i nata: l'AnNna, Tiamat, Lady Aliena, Equinozio, Itaca, Weidung, Inflamable. Em sabria molt de greu descuidar-me algú, però ahir erem uns quants.

Només arribar, em cau a sobre bronca de la Conxa: per què organitzes trobades a l'Ateneu? Jo, acoto el cap i dic: home, el Xavier de Ventolà va dir que ens convidava. I la Conxa em fa mirar i diu: on és, el Xavier? I jo miro i dic: això, on és, el Xavier de Ventolà? Qui sap lo.
Des d'aqui vull demanar disculpes pel mal peu del començament, amb els relataires esperant a l'entrada de l'Ateneu i el conserge que no els deixava. I també vull agrair la Conxa, que amb la seva inefable maestria, va saber avençar-se als esdeveniments i allà estava, com la millor. Penso que millor em deixo d'organitzar res uns quants dies i ja està.

Segueixo: primer va passar un àngel, potser dos o tres, perquè nngú no deia res. Després, a poc a poc, la conversa es va animar, com sempre i, com sempre, vaig quedar encantada de la concurrència.
A les nou tocades, anem a la Taverneta. El Weidung i l'Itaca se'n van anar abans. La Inflamable ja se n'havia anat. A la Taverneta se'ns va afegir el George Brown i els pares de l'AnNna.
I ja està.
Ara la resta, que vagi afegint records i sensacions.


Respostes

  • RE: a Mallorca diuen ...
    Conxa Forteza | 02/06/2005 a les 09:21

    sap més el dimoni per vell, que per dimoni, sabia que passaria i no podia consentir que gent com l'Annna que venia de fora es quedassin a la porta amb un pam de nassos ... va ésser un plaer compartir unes hores amb les juventuts de RC, el futur són ells ....
    • RE: RE: Filipina... o Mallorquina ???
      Llibre | 02/06/2005 a les 10:16

      Per començar, dir que malgrat aquest petit entrebanc inicial que comenteu, es llegeix entre línies l'èxit de la trobada. I això és el que compta, què nassos! Els breus incidents sempre apareixen quan menys ens ho esperem. I la gràcia està a torejar-los (si se'm permet aquesta expressió), tal com va fer la Conxa avançant-se als esdeveniments, i tots i totes les relataires llençant-se a l'aventura de conèixer-se.

      En segon lloc, i ara t'ho dic a tu, Shu Hua, que no considero bo que abandonis la tasca organitzadora. Només faltaria!

      I en tercer lloc, i fent esment al títol del missatge, una anècdota que trobo pot lligar amb el que va passar ahir.

      Fa un parell de dies, com qui diu, vaig escoltar una conversa en la qual un home, ja d'avançada edat, comentava que la seva germana, també d'avançada edat, vivia sola. I que ell li havia aconsellat que es posés una filipina o algú.

      L'expressió, la manera de dir-ho, em va fer gràcia. Però ara això no ve al cas. El que vull constatar és que des que sóc a Relats, jo he posat una mallorquina a la meva vida. I us ben asseguro que em va de conya!

      Apa! Siau!

      LLIBRE

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.