Detall intervenció

Mentre treballo una mica

Intervenció de: Carme Dangla | 18-08-2006


Malgrat ser una maledicció bíblica, m'estimo més la feina que l'avorriment. He tingut molta sort de poder estar treballant fora de casa (jo porto més de dues setmanes i me'n falta menys d'una), perquè m'he adonat de la quantitat de coses que necessito i que havia oblidat d'agafar.
Quan estigui vivint a la residència durant els curs que ve, si oblido alguna cosa a casa, no la podré anar a buscar i serà difícil que me l'enviïn. O sigui que m'estic fent una llista, perquè m'hauré de fer l'equipatge en menys de 24 hores.
He decidit, per raons de pes i embalum, limitar els llibres a 30.
Quins 30 llibres us enduríeu a una illa deserta?
Quins objectes per continuar en contacte emotiu amb casa?
Secretament, espero que el meu noi em faci algun regal, que el pugui deixar allí a la meva habitació, a la vista, per recordar-lo quan el miri. Potser és una idea massa femenina, a veure si tinc sort.
Bé, nois i noies, donar classe, afortunadament, té aquests moments tranquils en els quals les víctimes fan exercicis, i que em permeten comunicar-me amb vosaltres, mentre amb un ull vigilo que no facin trampes.
Pobres nois, temen que els faci xantatge, realment m'estic aprofitant d'una malifeta que van fer per tenir-los domesticats, però el que menys sospiten, és que seran els protagonistes d'un relat, que per res del món voldrien que els seus pares llegissin.
Vinga, torno a la feina que hem de corregir els problemes.
Petons i abraçades


Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.