Detall intervenció

Lo reboli, sí que té raó, també...

Intervenció de: Mena Guiga | 13-04-2017

en la seva opinió que això d'anar fent comentaris d'altres autors del web per tal d'animar el clàssic 'és una insigne xorrada'. Jo ho he fet per seguir el proposat, la convicció no era molt elevada. Observo que no duu massa enlloc, tot i que és només la segona tongada...

Bé, igualment estic un pel baixeta i fer els comentaris era un extra que miraaa, els deixo fins el cinquè que he fet, crec que és suficient. A més, no he complert del tot: jo buscava una lletra i un autor/a que, un xic força, em semblés que podria agradar-me. O sigui: que he tergiversat una micona la idea-eix-animadora. Demano disculpes.

Gràcies per la participació.


Respostes

  • RE: Lo reboli, sí que té raó, també...
    aleshores | 15/04/2017 a les 08:23
    "Pessimisme de la intel.ligència optimisme de la voluntat" A. Gramsci. O sigui "de perdidos al rio" - tanmateix, crec que es refereix a que si estàs perdut el millor és seguir el curs d'un riu.
    Lo reboli és pessimista i ja surt derrotat. Amb o sense repte,c ada dia huaríem de llegir i comentar algun relats a l'atzar. Per què, què estem fent, si solament esperem una recompensa de dalt: que nostre senyor de la sort ens beneeixi?
  • RE: Lo reboli, sí que té raó, també...
    rnbonet | 15/04/2017 a les 18:46
    Tota la raó, "aleshores"! Com jo també tinc la meua.

    Visions diverses de la mateixa realitat.. Si tothom opinés el mateix, el món seria molt avorrit.

    Salut i rebolica!
  • Cada banda té part de raó...
    Mena Guiga | 16/04/2017 a les 19:53
    ...i jo em decantava més per la rebolicosa opinió. Al final, però, he fet una barreja en fer uns quants comentaris i així espero haver equilibrat les argumentacions.
    I no dic més, perquè tot depèn del color amb què es mira i així...em trec...


    tatatxan
    xaxan
    xaaaan...


    ...el mort de sobre.


    (a poques hores de finar, el mort serà remort i no sé si amb remor sobrera per un pes de participació superior al so del terratremolet que al Maresme es va fer sentir ahir no massa més tard de la una).

Respon a aquesta intervenció

Omple les dades si vols respondre a la intervenció

Pots utilitzar els següents tags d'HTML: <a>, <img>, <em>, <strong>, <hr>, <object>, <embed>, <param>, <center>, <font>, <ul>, <li>.